Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

13 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Jij kunt aan de slag als monteur / storingstechnicus op de nieuwe afdeling bij Zandbergen; Beyond Meat. In eerste instantie ga jij hier via Randstad aan de slag, maar bevalt het vanaf beide kanten? Dan heb jij hier een contract te pakken! Het betreft namelijk wel een baan voor op de lange termijn.

wat bieden wij jou
  • €2400,--€2800,- (afhankelijk opleiding / ervaring)
  • Uitzicht op een vast dienstverband!
wie ben jij

Als monteur / storingstechnicus ben jij ervaren met het werken aan mechanische / kleinelektrische installaties, het liefst in een foodomgeving.
Je hebt ervaring met het werken met multivac/vacuum-installaties. Je werkt oplossingsgericht en weet prioriteiten te stellen in het belang van de productie.

  • Je hebt een technische opleiding afgerond
  • Je bent bereid om te werken in een tweeploegendienst
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt ervaring met het werken in een food-omgeving
wat ga je doen

Beyond meat... dat klinkt spannend, nietwaar? Dat is het ook! Het is namelijk de nieuwe afdeling van Zandbergen: de afdeling waar plantaardig vlees wordt geproduceerd, zodat ook de "niet vlees-eters" of mensen die eens een dagje vega willen eten, kunnen genieten van een heerlijke burger! De beyond-burger! Die wordt hier gemaakt.
En aan die machines kun jij het onderhoud verrichten. Je lost storingen op op mechanisch, en elektrotechnisch gebied. Je werkt samen met je collega's in een tweeploegendienst. Gelukkig ben jij niet de hele dag storingen aan het oplossen en is er genoeg tijd voor (preventief) onderhoud aan de installaties.

  • (preventief) onderhoud aan installaties
  • storingen oplossen op mechanisch en elektrotechnisch gebied
waar ga je werken

Wat maakt Zandbergen uniek? Plantaardig vlees! Dat zegt toch genoeg?! Zelf noemen zij het: Inspirerend voedsel, en dat is het ook. Zandbergen zet zichzelf voortdurend in om te kunnen voldoen aan de wensen van de consument.

Heb je interesse? Reageer dan snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960