geplaatst

23 dagen geleden

Locatie

Beschrijving

Monitor Klinisch Wetenschappelijk Onderzoek

Functie inhoud

Het Imaging Trial Bureau (ITB) van de afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde zoekt een monitor voor het uitvoeren van de binnenlandse monitor activiteiten voor klinisch wetenschappelijk onderzoek met verwaarloosbaar en matig risico. Als monitor draag je bij aan het bewaken en verbeteren van de kwaliteit waarmee studies worden uitgevoerd in deelnemende ziekenhuizen. Dit betreft hoofdzakelijk monitoring van een studie naar thrombolytische therapie (het oplossen van bloedstolsels) bij herseninfarcten.

Je werkzaamheden bestaan uit het bezoeken van ziekenhuizen in Nederland. Je voert studie specifieke visites, kwalificatie visites, initiatie visites en close-out visites uit en verzorgt desbetreffende rapportages en trainingen. Je begeleidt de onderzoekers bij het oplossen van de geconstateerde bevindingen. Daarnaast stel je monitor plannen op en ben je betrokken bij de voorbereiding van de diverse ziekenhuis visites.

Werkomgeving

De afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde is een dynamische afdeling die zich wil blijven ontwikkelen als een (supra) regionaal kennis,- en expertisecentrum op het gebied van patiëntenzorg, onderwijs & opleiding en onderzoek. Met behulp van ‘State of the Art’ apparatuur doet de afdeling veel onderzoek op gebied van nieuwe toepassingen en past ze deze nieuwe toepassingen toe in de reguliere patiëntenzorg. Op de afdeling zijn ongeveer 150 mensen verspreid over 22 onderzoekslijnen binnen wetenschappelijk onderzoek werkzaam (van promovendi tot hoogleraren).

Het ITB van de afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde ondersteunt klinisch wetenschappelijk onderzoek in de breedste zin van het woord, waaronder voorbereiden van METC aanvragen, ondersteunen bij datamanagement, uitvoeren van beeldbewerkingen en verwerking van declaraties. Voor het monitoren van wetenschappelijk onderzoek zijn wij op zoek naar een deskundige en enthousiaste collega. Het ITB bestaat uit een positief ingesteld en flexibel team dat zich inzet voor onderzoekers binnen en buiten de afdeling Radiologie & Nucleaire Geneeskunde. Binnen dit team is een vacature voor een onderzoeksmedewerker wetenschappelijk onderzoek, in de rol van monitor ontstaan. Je valt hiërarchisch onder de manager Researchproductie en je rapporteert aan de coördinator van het ITB.

Profiel

 • Je hebt een opleiding op hbo niveau waarin je de nodige (bio)medische kennis en wetenschappelijke vaardigheden hebt opgedaan en, bij voorkeur, een monitortraining of CRA-opleiding gevolgd.
 • Daarnaast ben je goed op de hoogte van de regelgeving rondom klinisch onderzoek en kun je een recent certificaat van GCP training of BROK certificaat overleggen.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal mondeling en schriftelijk op professioneel niveau.
 • Je hebt tenminste 1 jaar werkervaring in de rol van monitor.
 • Je bent communicatief sterk en kan goed samenwerken. Je werkt zorgvuldig en bent gericht op kwaliteit bij jezelf en anderen.
 • Tevens kun jij je eigen werk goed plannen en organiseren, toon je daarbij initiatief met een flexibele instelling.
 • Daarnaast heb je een rijbewijs en de beschikking over een auto en ben je bereid om veel te reizen binnen Nederland en Frankrijk.

Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.

 • Deze functie is voor 3 dagen per week (24 uur per week) voor de duur van een jaar met daarna verlenging voor de duur van wederom een jaar.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.712,- (schaal 8) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
 • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
 • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

Inlichtingen en solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met dr. Monique de Waard, manager Researchproductie, telefoon: 010 703 14 42. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan staat Jerry Chandansingh, recruiter, je graag te woord. Je kunt hem bereiken via: 06 500 310 06 of stuur een WhatsApp.

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.

Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen: in zorg, onderwijs en onderzoek

Wij zijn geworteld in Rotterdam en werken in een prachtige state-of-the-art omgeving. Met toewijding en passie werken we aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Dit bereiken we met een verscheidenheid aan talent en kennis. We hechten aan diversiteit en gelijke kansen voor iedereen. Een inclusieve werkomgeving, waarin iedereen er mag zijn.

Lees meer over Erasmus MC
Bron: Erasmus Medisch Centrum