Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Wil jij werken aan klantenservice software die grote beursgiganten het vuur aan de schenen legt? Bij 1 van de snelstgroeiende tech-bedrijven van NL -  in Arnhem? Voel jij je thuis in een zelfsturend development team binnen een informele club? Dan heeft ROBIN Software dé job voor jou!
 
Ons bedrijf
ROBIN is in 8 jaar tijd gegroeid van kleine startup tot marktleider op het gebied van customer service software in Nederland. De grootste retailers werken met ROBIN, denk hierbij aan o.a. Body & Fit, De Mandemakers Groep, Wijnvoordeel, Goossens, Fleurop, Auping, GrandVision en vele andere mooie namen.
 
Als kroon op onze harde werken hebben wij in 2018 plek 7 op de Deloitte FAST50 weten te bemachtigen. In 2019 zijn we hier weer in geslaagd. Daarmee scoorden we ook een notitie in de 100 snelst groeiende tech-bedrijven van Europa.
 
Dit alles is mogelijk gemaakt door het enthousiaste team van ROBIN. . 
 
Wat bieden wij?
Als Software Engineer bij ROBIN neem je plaats in een zelfsturend en leergierig development team. Naast het ontwikkelen van software doen we allemaal wat extra’s. Zo maakt de één zich in het bijzonder hard voor security, de ander voor persoonlijke ontwikkeling, en nog zo wat. We luisteren altijd naar elkaars argumenten en gaan gemeenschappelijk altijd voor onderbouwde keuzes. Geen politiek gedoe. 
 
Je draagt samen met ons verantwoordelijkheden en wordt hier ook voor beloond, zowel in goed salaris als in secundaire voorwaarden. Zo hoef je naar pensioen niet om te kijken, wordt voor je geregeld buiten salaris om. Je starttijd mag je zelf bepalen, zolang je maar bij de daily standup aanwezig bent (09.15u). Elke middag is de lunch “on the house” waarna je tijd hebt om nog even te tafeltennissen of een wandeling te maken in de groene omgeving. 
 
Wij bieden een gezellig, hecht team en een relaxte sfeer. Daarnaast is er elke vrijdag tijd voor een vrijdagmiddagborrel van formaat. Gedeeltelijk thuiswerken is helemaal OK. ROBIN organiseert regelmatig wat leuks met het hele bedrijf. Van een etentje, tot bowlen, tot wintersporten met de hele club.
 
Waar werk je aan?
De technologieën waar wij dagelijks mee werken zijn C#, Azure, .NET en Entity Framework. Deze technieken zetten we in voor top-notch klantenservice tooling. ROBIN brengt Live Chat, contact forms, VoIP, email, WhatsApp, FB Messenger en andere kanalen samen in 1 omgeving voor klantenservice medewerkers. In deze feature-rich agent workspace beschikken onze gebruikers over alles om binnenkomende gesprekken met maximale context supersnel af te handelen. Mission critical software dus met duizenden daily active users. Tof toch?
 
Jij beschikt over:
 
 • Minimaal HBO werk-en-denkniveau. Het liefst met een diploma - in de richting van Informatica, Computer science of soortgelijk. Als je kneitergoed bent maar school niet leuk vond - all good.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een Agile team i.c.m. DevOps
 • Relevante ervaring met OO- georiënteerde talen (geprefereerd: C# (.NET Framework))
 • Ervaring met ontwerpen, bouwen en onderhouden van relationele databases in Microsoft SQL server
 • Ervaring met javascript en front-end frameworks zoals Jquery UI, React en Angular.js
 • Oog voor code kwaliteit en hoe dit te waarborgen
 
Je scoort keiharde bonuspunten als je onderstaande ook nog met je meebrengt:
 
 • (Ruime) kennis en ervaring omtrent .NET Core
 • Ervaring met het Azure platform
 • Kennis van NoSQL databases zoals Cosmos DB
 • Enige ervaring met CI/CD pipelines
 • Je bent een ster in tafeltennis
 • Wanneer je als Senior in ons team aan de slag wil pak je ook de handschoen van mentorschap op
 
*Als je uitstraalt in front-end, en qua back-end nog e.e.a. moet leren, dan staan we daar ook voor open.
 
Locatie
ROBIN zit in een modern kantoor op de Velperweg 27 in Arnhem. Het is een rustige en goed te bereiken locatie. Vanaf het Centraal station Arnhem is het 10 minuten met de bus of 5 minuten met de fiets. Vanaf station Velperpoort is het ongeveer 3 minuten lopen.
 
Het sollicitatieproces
Je CV en motivatiebrief komen rechtstreeks bij ons development team terecht. Samen kijken we of je de skillset hebt om ons goed aan te kunnen vullen. We reageren binnen 1 werkdag op jouw sollicitatie. 
 
Als we je op gesprek vragen kijken we met een bak koffie uiteraard ook of je als persoon een goede match bent met ons team. Als de gesprekken binnen het team alle lichten op groen zetten, gaan we nog een keer zitten met de CEO van ROBIN. Daarna kunnen we hopelijk afronden en jou van harte welkom heten in ons team!
 
Source: ROBIN