Salaris

€3.5k - €4.7k Per maand

Functietype

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Zoetermeer, ZH

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Voor een scale-up organisatie zijn wij op zoek naar een Medior/Senior Backend PHP developer. Ze bestaan inmiddels 5 jaar en ze maken complexe applicaties voor de B2B markt. Denk hierbij aan websites en webapplicaties voor diverse klanten in verschillende branches. Het team bestaat uit 15 gepassioneerde medewerkers. Vanwege het succes willen ze de groei die ze de afgelopen jaren hebben doorgemaakt verder uitbreiden en daar kan jij een onderdeel van gaan worden. Door de complexiteit van de applicaties zoeken ze naar meerdere developers vanaf Medior niveau. De cultuur en sfeer binnen het bedrijf is laagdrempelig en lekker informeel.

Functieomschrijving

Jij werkt hier aan de Backend en binnen dit development team zitten Front- en Backend developers, 1 Product Owner en 1 UX designer. In de functie word er van je verwacht dat je zelfstandig te werk kan gaan maar ook in teamverband. Je werkt hier op de Backend met Symfony. Op de Front-end werken ze hier met React maar daar zal jij niet zoveel mee te maken krijgen. Alleen in overleg met de Front-end developer zal je natuurlijk soms bespreken hoe je iets samen laat werken. 

Functie-eisen

- HBO werk- en dnekniveau;
- Minimaal 5 jaar werkervaring met PHP;
- Je hebt kennis van Symfony of een ander framework;
- Je bent een teamplayer die zelftstandig kan werken;
- Je werkt graag in een leuk en gezellig team.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn afhnakelijk van jouw ervaring, je kunt hier in ieder geval rekenen op een goed salaris en meer!

Interesse? Stuur je CV + motivatie naar Ted Bronkhorst via ted@careervalue.nl

Telefonisch bereikbaar via 06-39079828

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Ted Bronkhorst of mail uw CV naar: ted@careervalue.nl.