Salaris

€2,500 - €4k Per maand

Functietype

Fulltime

geplaatst

30+ dagen geleden

Locatie

Alphen aan den Rijn, ZH

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Voor een kleine organisatie, gespecialiseerd in software voor de educatieve branche ben ik hard op zoek naar een Medior tot Senior PHP developer. Het bedrijf bestaat uit 4 man en zijn al 10 jaar met hun applicatie. De laatste jaren is de vraag naar hun product hard toegenomen en zijn daarom op zoek naar iemand die hun applicatie kan verbeteren, optimaliseren en nieuwe functionaliteiten kan toevoegen.

Functieomschrijving

In de rol Medior of Senior webdeveloper PHP ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de draaiende systemen en het ontwikkelen van nieuwe complexe maatwerkoplossingen. Je bent bezig met functionele klantwensen uitwerken op architectuur niveau en zal je veelal de database in gaan om functionele koppelingen te maken. Het team telt in totaal rond de 15 developers en krijg je naast de kans om backend te doen ook aan de frontend te werken.

Sparren met leuke collega’s in een modern pand en je Zend certificaat behalen? Dan is dit de uitdaging die je aan moet gaan.
 

Functie-eisen

HBO werk en denkniveau;
Ervaring met PHP minimaal 2 jaar of meer;
Goede kennis van OO en MVC (bij voorkeur Laravel of Symfony);
Ervaring met MySQL, Javascript, HTML, CSS;
Je bent een teamspeler die graag allround aan de slag gaat.

Arbeidsvoorwaarden

Goed salaris, training on the job, leuke uitjes en enthousiaste collega's. Stuur direct je cv naar farid@careervalue.nl zodat je in aanmerking kunt komen.

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen of mail uw CV naar: farid@careervalue.nl.