Functietype

Fulltime

Geplaatst op

22 dagen geleden

Locatie

Rotterdam, ZH

Beschrijving

Ben jij een software engineer met passie voor front-end development? Wil jij je verder ontwikkelen in de nieuwste front-end technologieën? Zoek jij uitdagende klussen in teamverband? Wij bieden jou die uitdaging en de mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
In de financiële sector is de digitalisering in volle gang. Deze is door de Corona crisis nog eens flink opgevoerd. Steeds meer wordt digitaal gedaan, denk aan: polis informatie inzien, claims online declareren en zelfs schades opnemen door een schade expert. Bovenop dit alles moet het ook nog zoveel mogelijk automatisch door de keten kunnen. Van claim indienen tot bedrag uitkeren aan de klant. Dit vraagt om nieuwe, stabiele, overzichtelijke en goed werkende (web) applicaties. Die ook nog goed integreren met het achterliggende landschap.
Als Software Engineer ga je aan de slag op uiteenlopende en uitdagende projecten bij verschillende klanten. Innovatie zit in ons DNA en wij zullen altijd streven naar de meest duurzame en toonaangevende oplossingen.

Wat breng je mee?
Je bent nieuwsgierig van aard en je hebt passie voor alles wat met software ontwikkeling te maken heeft. Je gaat uitdagingen niet uit de weg en bedenkt out-of-the-box oplossingen. Daarnaast heb je een proactieve houding, behaal je graag resultaten en kun je goed samenwerken in een team. Je beschikt over een afgeronde hbo-diploma met een sterk CT component. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring op het vlak van software engineering. Verder heb je kennis en ervaring met:
• Object Orientated Programming (OOP)
• Uitgebreide kennis van HTML / CSS
• Javascript / Typescript
• Responsive design
• Component based design (denk aan Angular, Vue, React)
• Kennis van basis test technieken,zoals black box, white box, UI, explanatory, smoke, integration testing enzovoorts…
• Je hebt kennis van HTTP, TLS, en ook basiskennis DNS
• Agile methodieken
• Kennis van UML is een pré
• Kennis van mobile development (Android, Cordova, iOS) is een pré

Ons aanbod?
Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal .

“Wij willen het beste uit jou halen!
Are you ready to be part of our story?


Waar kom je terecht?
De financiële markt is volop in beweging. Verzekeraars en pensioenaanbieders staan voor grote uitdagingen, zoals de invulling van het pensioenakkoord en het adequaat inspelen op toegenomen klantverwachtingen. Daarnaast zijn de nadruk op kostenbeheersing, het toepassen van data science technieken, de verdergaande digitalisering en de toenemende wet- en regelgeving thema's die om oplossingen vragen.

Technologie maakt het mogelijk deze uitdagingen het hoofd te bieden. CGI levert van oudsher een belangrijke bijdrage aan het digitaliseren van de financiële processen. Je komt terecht in onze unit Insurance & Pensions onderdeel van de sector Financial Services, waar we klanten helpen aan de voorkant waar het contact met de klant plaatsvindt en aan de achterkant waar de rechten en uitkeringen van pensioen- en verzekeringsaanspraken zijn vastgelegd. Al deze processen worden door de huidige- en toekomstige ontwikkelingen geraakt.

We zijn dan ook op zoek naar IT'ers die willen meehelpen om innovatieve oplossingen voor deze uitdagingen uit te werken en te implementeren. Technologie en innovatie zijn de komende jaren volop nodig om alle uitdagingen het hoofd te bieden.

Interesse?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie?
Stel ze aan Joost Stiphout, Director Consulting Services via 06-1927 1084 of via

joost.van.stiphout@cgi.com


Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via

chris.nikijuluw@cgi.com

.

Wij werken niet samen met externe partijen. Acquisitie wordt daarom niet op prijs gesteld.

Over het bedrijf

CGI Nederland B.V.

About CGI CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Bedrijfsgrootte

2500 t/m 4999 werknemers

Branche

Other/Not Classified

Opgericht

1976

Website

https://www.cginederland.nl