Type functie

Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving

Medior Business- en Informatie Analist

 

Functiebeschrijving:

Werk jij graag aan vraagstukken en oplossingen binnen de bancaire sector waarmee je onze opdrachtgevers helpt bij hun digitale transformatie? Heb jij ervaring in het werken op het snijvlak tussen business en IT in de financiële sector?

 

Wat ga je doen?

Als ervaren Business- en Informatie Analist help jij onze klanten hun doelstellingen te realiseren door analyse en ontwerpen. Jij bent onder meer betrokken bij het inrichten en implementeren van nieuwe IT oplossingen en bancaire producten, reduceren van kosten en risico’s, bedrijfsprocessen en de ondersteunende informatiesystemen. Jij pakt jouw rol in het Scrum team of vervult de rol van Product Owner. Jij achterhaalt de wensen en eisen van de klant en stelt op een gestructureerde wijze de specificaties op die je uitlegt aan het development team. Hierbij denk jij mee over de grenzen van je eigen functie. Jij communiceert met belanghebbenden en adviseert over de gevolgen van hun eisen en wensen. Je maakt hierbij gebruik van use cases, user stories, gegevensmodellen, procesmodellen, gebruikershandleidingen.

 

Wat breng je mee?

Jij hebt een scherpe blik en bent oplossingsgericht. Door anderen te motiveren weet jij duidelijk richting te geven aan verandering. Jij bent proactief en een echte teamspeler. Jij kan goed schakelen met de business en de ontwikkelaars. Daarnaast heb jij:

 

  • Een relevante HBO of WO opleiding (Informatica, Informatiekunde of Bedrijfskundige richting);
  • 4-6 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in een ICT omgeving als    Business/Informatie Analist of in soortgelijke rollen, zoals Functioneel    Ontwerper of Business Proces Analist;
  • Ervaring met development in SCRUM methodiek en werken in Agile teams;
  • Ervaring in het opstellen van use cases, user stories;
  • Ervaring en kennis van bancaire producten en het bancaire landschap.

 

Ons aanbod?

De mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen. Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop. Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

 

“Wij willen het beste uit jou halen!

Are you ready to Be part of our story?"

 

Waar kom je terecht?

CGI is één van de vijf grootste onafhankelijke IT-consultancy bedrijven ter wereld. Als ervaren Business- en Informatie Analist kom jij te werken voor de unit Banking onderdeel van de sector Financial Services. We hebben te maken met een diversiteit aan klanten, zowel nationaal als internationaal. Iedere klant heeft te maken met zijn eigen uitdagingen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze, om mee te kunnen bewegen met wat de consumenten en regelgevende instanties verwachten, hun dienstverlening en bedrijfsvoering moeten moderniseren en transformeren. Op basis van je capaciteiten, wensen en ambities werk je op afwisselende opdrachten, die voor jouw ontwikkeling interessant zijn. De opdrachten vinden plaats op klantlocaties in de Randstad, met de focus op de omgeving van Utrecht.

 

Kortom, een leuke en interessante omgeving waar je als Business- en Informatie Analist kunt werken bij de meest innovatieve financiële instellingen en wordt ondersteund door een diversiteit aan expertise en collega’s.

 

De bancaire markt verandert in snel tempo. Daar waar de markt vroeger tot een select aantal banken toebehoorde is het speelveld nu veel meer open. Tegelijk is er een grote druk op kosten, het aantrekken van klanten en het voldoen aan wet- en regelgeving. Een complexe markt, die vraagt om andere business modellen en innovatieve oplossingen. Daarom is de bancaire sector ‘theplacetobe’ voor elke ambitieuze en betrokken ICT’er die wil werken met de nieuwste technieken. CGI bedient de top van het Nederlandse bankwezen. Banken realiseren zich dat ICT dé pijler is die hen concurrentievoordeel kan bieden. Het is dan ook niet voor niets dat vooruitstrevende methodieken, trends en technieken als Agile/Scrum, DevOps, Big Data, Internet of Things en Cloud computing als eerste in de bancaire sector opduiken. Wij nemen onze klant mee naar de wereld van morgen.

 

Interesse?

Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Mirella van der Vlist, Director Consulting Services via 06-1320 0704 of via mirella.van.der.vlist@cgi.com

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via chris.nikijuluw@cgi.com.

 

Wij hebben een Global Recruitment Policy dat wij niet samenwerken met externe partijen. Acquisitiewordtdaaromniet op prijsgesteld.


Over het bedrijf

C
C
C
C

CGI Nederland B.V.

About CGI CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Bedrijfsgrootte

2500 t/m 4999 werknemers

Opgericht

1976