Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Ons team zorgt er voor dat alle collega’s week in week uit ongestoord hun werk kunnen doen. Geen haperende airco’s of verlichting die maar niet aan wil, maar een werkplek waar alles het ‘gewoon’ doet. Een verantwoordelijkheid met impact, die je vormgeeft als medewerker Onderhoudsmanagement door samen met je collega’s zo’n 200.000 m² aan kantoorruimte voorzien van de nieuwste technieken werkbaar te houden.
 
Impact creëren
  • Stuur externe partijen aan die zijn ingeschakeld om de uitvoerende werkzaamheden uit te voeren aan gebouwen en installaties.
  • Bereid projecten voor en lever input voor het opstellen van een meerjarige kostenprognose.
  • Stel werkinstructies, procedures en handleidingen op.
  • Lever specialistische ondersteuning bij het oplossen van complexe technische problemen.
  • Signaleer ontwikkelingen in je vakgebied, zoek naar mogelijke verbeteringen en draag zo mogelijk bij aan het verduurzamen van onze gebouwen.
Met elkaar
Samenwerken is de manier waarop we werken. Ons team Onderhoudsmanagement bundelt de krachten om de kantoren in Utrecht draaiende te houden. Het liefst door problemen voor te zijn. Mocht er desondanks toch een storing zijn, dan doet het team Onderhoudsmanagement er alles aan om dat zo snel en goed mogelijk op te lossen.
 
Met jou erbij als medewerker Onderhoudsmanagement staat de teller van het team op 10 diverse collega’s waaronder:
Cor, Hoofd Onderhoudsmanagement: ‘Wij werken elke dag met het doel om onze kantoren in topconditie te houden.’
 
Wij vragen
Natuurlijk ben jij klantgericht, kun je zaken goed organiseren en staat kwaliteit leveren bij jou voorop. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede medewerker Onderhoudsmanagement, zeker in combinatie met:
  • een opleiding in de richting van Elektrotechniek, minimaal op mbo+-niveau;
  • zo’n 3 jaar werkervaring in het vakgebied, bijvoorbeeld als installateur, werkvoorbereider of contractmanager;
  • ervaring met projectmatig werken, waar mogelijk in combinatie met gebouwenbeheer.
  • jouw reistijd. Want je draait regelmatig storingsdiensten, dus is het noodzakelijk dat je binnen 30 minuten op locatie bent.
Wij bieden
Wij bieden een uitdagende functie in de utiliteit. Je werkt in een leuk team en hebt een veelzijdig werkpakket. De functie wordt in eerste instantie uitgevoerd op detacheringbasis met de mogelijkheid tot indiensttreding bij de opdrachtgever. Bij Timesource kan je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en goede begeleiding.
Source: Timesource