Medewerker Finance en Control

Quantore B.V.

Beuningen, GE

FUNCTIEBESCHRIJVING
SALARIS
€2633 - €3767 / Per maand
FUNCTIETYPE
Beuningen, GE, NL
Fulltime
LOCATIE
Beuningen, GE
GEPLAATST
7 dagen geleden

 

Inkoop en logistiek zijn de kerntaken van onze organisatie, waarbij de juiste financiële en operationele stuurinformatie wordt verzorgd door de afdeling Finance& Control. We zijn voor deze afdeling op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de tijdelijke functie (minimaal 6 maanden) van:  

Medewerker Finance & Control (28 – 40 uur)

Als Medewerker Finance & Control maak je deel uit van de afdeling Finance & Control,bestaande uit acht medewerkers. Je rapporteert direct aan de Manager Finance & Control.

Jouw belangrijkste taken:

 • Je optimaliseert samen met de Assistent Controller de boekhouding in Microsoft Dynamics 365;
 • Je stelt de rapportage- en budgetstructuur betreffende balans en winst- en verliesrekening op;
 • Je beheert en onderhoudt het grootboek.

Kortom, een leuke functie die zeker mogelijkheden kent van verdere verdieping en uitbreiding van je takenpakket en verantwoordelijkheden.

Vereiste kennis en vaardigheden:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau met een bedrijfseconomische (boekhoudkundige) achtergrond;
 • Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met Microsoft Dynamics 365forfinanceand operations;
 • Je hebt goede kennis van Excel;
 • Je bent een echte teamspeler en communicatief en sociaal vaardig;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent pro-actief en oplossingsgericht;
 • Je bent secuur, gestructureerd en nauwkeurig;
 • Ervaring met Qliksense is een pré.


Wij bieden jou:

Een veelzijdige functie in een ambitieuze en groeiende organisatie met veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Wij bieden je een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 12 ADV-dagen en flexibele werktijden. Bovendien staat vitaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zo worden diverse workshops georganiseerd en ontvang je een vitaliteitsbudget.

 

Quantore B.V. is een groothandel in kantoorartikelen.We zijn een coöperatie en nemen de inkoop en logistiek uit handen van de kantoorvakhandelaren die zich bij ons hebben aangesloten. Quantore is een grote speler, we hebben jaarlijks een omzet van 150 miljoen euro en een assortiment van 24.000 artikelen. In totaal werken er ongeveer 200 mensen bij Quantore. Onze kernwaarden zijn: Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Samenwerking, Ontwikkelen en Klant- en ledengerichtheid.

 

Reageren op deze functie:

Ben jij dé collega die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief, samen met jouw curriculum vitae, naar Quantore B.V.via personeel@quantore.com. Voor vragen en verdere uitleg betreffende de functie kun je terecht bij Astrid van Beek-Gordijn, Manager Finance & Control viahet e-mailadresA.vanBeek-Gordijn@quantore.com. Algemene informatie vind je op www.quantore.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 

 

 

Over het bedrijf

Quantore B.V.

Al ruim 100 jaar is Quantore de specialist op het gebied van inkoop en distributie van kantoorartikelen. Dat is waar wij als coöperatie voor staan. Ruim 400 zelfstandige kantoorvakhandelaren zijn bij de coöperatie aangesloten. Ook verzorgen we de inkoop en logistiek voor een aantal grote Retail klanten. In totaal werken er ca. 200 mensen bij Quantore. Onze kernwaarden zijn: Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Samenwerking, Ontwikkelen en Klant- en ledengerichtheid.
BEDRIJFSGROOTTE
100 t/m 499 werknemers
BRANCHE
Retail
OPRICHTINGSJAAR
1920
WEBSITE
http://www.quantore.com