Salaris

€2.444k - €3.479k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

11 dagen geleden

Beschrijving


Wil jij werken bij een bedrijf dat er écht toe doet?

We produceren met z'n allen heel veel afval. En we weten allemaal: daar moeten we iets mee. Het mooie is: daar kunnen we ook iets mee! Bij SUEZ recyclen we steeds meer afval. Dit betekent dat afval niet meer het einde is, maar het begin van iets nieuws. Plastic is de grondstof voor een nieuwe buggy, koffiedik wordt de kaft van een notitieboekje. Zo hoeven we geen nieuwe grondstoffen uit de aarde te halen. Iedere dag bedenken we met 2000 medewerkers in Nederland en 90.000 medewerkers wereldwijd nieuwe oplossingen om afval waardevol te maken.

Afval is niet het einde, maar het begin van iets nieuws. Want als we afval goed scheiden en recyclen, kan het de grondstof worden voor een nieuw product. Zo is een lege ketchupfles de grondstof voor een parkbankje. Sluit jij je aan bij onze grondstoffenrevolutie? We zoeken een:

Medewerker Afvalstroommanagement Support (Binnendienst/Chemie)
Locatie Almelo


Wat ga je doen als Medewerker Afvalstroommanagement Support?

Dagelijks zijn onze Afvalstroommanagers op pad om contacten te hebben met diverse afvalverwerkers. Achter de schermen werk jij met je collega's ontzettend hard om er voor te zorgen dat SUEZ door kan draaien. Zonder jou zouden onze inzamellocaties namelijk uitpuilen. Jij zorgt ervoor dat alles goed geregeld is: ondersteunen van de vooracceptatie van diverse afvalstromen, beheer van dossiers, offertes en gespreksverslagen. Daarnaast beheer je samen met je collega's de agenda's van de afvalstroommanagers.

Jouw contactenlijst is eindeloos. Je hebt dan ook veel telefonisch contact met interne collega's en met externe verwerkers. Intern spreek je met collega's van allerlei support afdelingen: sales, finance, hse etc. Daarnaast ben je ook administratief erg druk: je maakt een afvalinname instructie en je legt afvalsstroomgegevens vast in onze systemen. Als er later om gevraagd wordt, haal jij het binnen no-time uit onze systemen. Denk je nu: waar hebben ze het allemaal over? Geen probleem, dit leggen we je allemaal nog uit. Voor ons is het belangrijk dat je zowel administratief als contactueel goed onderlegt bent.

Afvalverwerking of recycling is niet altijd zo simpel als het lijkt. Voor het bespreken van bepaalde chemische procedures met een klant of collega draai jij je hand dan ook niet om. Vanochtend belde er nog een verwerker om te spreken over een aangeleverde partij accu's, geen probleem voor jou om hem te woord te staan.

Meer informatie of solliciteren?

Bel of mail Charlot Meulman: of 06-48878940.
Solliciteren kan via de button!

Een persoonlijkheidsvragenlijst en capaciteitentest vormen een onderdeel van de selectieprocedure.
Acquisitie n.a.v. onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.Wat neem jij mee?
  • We vragen 2 belangrijke zaken van jou: je administratief goed onderlegt en je bent communicatief vaardig.
  • Je behoudt altijd het overzicht, hoe druk het ook is. Een gezonde dosis stressbestendigheid is dus best wel handig.
  • Je bent telefonisch goed onderlegt en vindt het geen probleem dat de meeste van jouw contacten telefonisch zijn (naast je gezellige collega's op kantoor natuurlijk).
  • Je hebt een HBO opleiding afgerond in de richting Chemie.
  • Je hebt ervaring in een administratieve of binnendienst functie.
  • Aangezien onze verwerkers zich ook over de grens bevinden, spreek en schrijf jij goed in het Engels en Duits.


Wat bieden wij?

Naast een baan waarover jij met trots op verjaardagen verteld dat je afval een nieuwe leven geeft, werk je bij een ambitieuze organisatie! Binnen SUEZ krijg jij alle ruimte om jezelf te zijn en jezelf te ontplooien/ontwikkelen. Wij bieden naast een leuke werksfeer, veel vrijheid, een goed salaris, een prima secundaire arbeidsvoorwaardenpakket, 29 vakantiedagen en de mogelijkheden tot sporten met korting etc.

Over het bedrijf

S
S
S
S

SUEZ

Over SUEZ

SUEZ Recycling and Recovery Netherlands, onderdeel van de wereldwijde SUEZ Groep, is specialist in afval- en grondstoffenmanagement en aanjager van de grondstoffenrevolutie. Dat betekent dat we, naast afvalpreventie, maximaal inzetten om van afval weer grondstoffen te maken, zodat we onze natuurlijke hulpbronnen kunnen beschermen.

Vanuit ruim veertig vestigingen, verspreid over het land, adviseren we opdrachtgevers over hun afvalmanagement en dragen we zorg voor preventie, inzameling, op- en overslag en vervolgens hergebruik, recycling en (energetische) verwerking van afvalstromen. Wij doen dat voor circa 530.000 huishoudens en 80.000 bedrijven en andere organisaties. Bij SUEZ in Nederland werken ruim 2000 medewerkers. Wereldwijd werken er 85.000 medewerkers bij SUEZ die 70 landen over vijf continenten van diensten voorzien.

Bedrijfsgrootte

2000 t/m 2499 werknemers