Salaris

2.185k - 2.185k

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

4 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Werken bij Bison, betekent dat jij aan de slag gaat in een bedrijf met een goede werksfeer. Natuurlijk, er moet hard gewerkt worden, maar er is ook tijd voor een praatje of dolletje met je collega. Want samen maak je het waar. Iedere dag opnieuw. Goed salaris, prima werktijden, en uitzicht op een dienstverband bij Bison zelf. Klinkt niet verkeerd, toch?

Wat bieden wij jou
 • Salaris € 12,93 b/uur + 13% ploegentoeslag
 • 39 uur per week, 2-ploegen
 • Goes
 • Verantwoordelijke job
Wie ben jij

Ben jij de operator die past in het profiel van Bison? Ben jij die zelfstandige man/vrouw met gerichte ervaring die samen met je collega's iedere dag wil toewerken naar een optimaal proces? Word jij blij van perfect afgevulde potjes en blikken? Herken jij je in onderstaande functie-eisen?

 • aantoonbaar MBO werk- en denkniveau
 • recente, vergelijkbare ervaring in een productieomgeving
 • op zeer korte termijn fulltime beschikbaar voor werk in 2-ploegen
 • eigen vervoer, want openbaar vervoer sluit niet aan op werktijden
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal vanwege de veiligheid op de werkvloer
Wat ga je doen

Ook om 05.20 uur sta jij met een glimlach op je gezicht achter je machine. Want je hebt er zin in! Je kijkt op de lijst hoeveel volume je vandaag gaat afvullen, stelt je machine in en samen met je collega's ga je er weer voor. Voor die perfect afgevulde potjes. Die vlot en veilig aan het eind van jouw lijn worden ingepakt. Loopt er ergens iets vast? Geen nood, jij verhelpt die storing. Is er een aanpassing nodig in de parameters? Ook dat is voor jou gesneden koek. Aan het eind van je dienst draag je de machine over aan je collega, of je zorgt ervoor dat hij weer schoon en startklaar is voor je collega de volgende ochtend.

 • Je houdt je bezig met het afvullen en verpakken van de producten
 • Het in/omstellen van afvulmachines en het afvullen en verpakken van gereed product
 • Afgevuld product controleren en signaleren van afwijkingen
 • Het verrichten van licht administratieve werkzaamheden
Waar ga je werken

Bison, wie kent het niet? Van de lijmtubes of -stiften waarmee je vroeger je eerste knutselwerkjes aan elkaar plakte en stiekem vooral ook jezelf... tot aan specialistische kitten en vochtvreters. Een breed assortiment aan hoogwaardige producten. Hoe gaaf is het om dagelijks een bijdrage te leveren aan een product dat iedereen wel in huis heeft? Bison is al sinds jaar en dag in Goes gevestigd, achter de huidige Jumbo Foodmarkt. Een fijn bedrijf om te werken, leuke collega's, goede voorwaarden. Er zijn vast nog medewerkers te vinden die ergens in de jaren 70 van de vorige eeuw hun loopbaan bij Bison gestart zijn. En hem daar dus ook zullen eindigen. Dat is natuurlijk niet voor niets. Wil jij meer informatie over dit leuke bedrijf, bekijk dan deze pagina https://www.tempo-team.nl/werknemers/vacatures/topwerkgevers/bison.

 • goede werksfeer
 • goede arbeidsvoorwaarden
 • gratis parkeren
 • jobs voor langere tijd

Denk jij na het lezen van deze vacature: ‘’YES!’’, solliciteer dan direct via onze website www.tempo-team.nl . Zorg je voor een actueel cv? Weten we alvast een beetje wie je bent. Nog vragen? Geen probleem. Bel ons gewoon even, geven we graag antwoord.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969