Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

1 dag geleden

Beschrijving

Deze vacature wordt vervuld in samenwerking met Randstad. Ben jij geïnteresseerd en wil je solliciteren? Klik dan op 'solliciteren op werkgever site'. Je wordt dan direct doorgestuurd naar Randstad.nl.

Functieomschrijving

Op zoek naar een nieuwe baan als mechanisch monteur? Wil jij werken bij één van de beste werkgevers van Nederland? Stop dan met zoeken! NS in Haarlem is namelijk op zoek naar een mechanisch monteur.

wat bieden wij jou
 • Garantie op fulltime werk met kans op overname
 • Een goed salaris tussen de 2300 en 2500 euro
 • Werken in een unieke omgeving
 • Een VCA-diploma op onze kosten
 • Nog beter worden in je vak door trainingen van NS
 • Werken in een warm en hecht team
wie ben jij
 • Jij hebt een MBO 2 diploma (of hoger) in een technische richting zoals installatietechniek, constructiebankwerker, mechatronica of een ander technisch diploma
 • Jij hebt eigen vervoer of kunt het met openbaar vervoer naar je werk komen. Uiteraard krijg je bij NS een goede reiskostenvergoeding
 • Jij hebt al een VCA-diploma of bent bereid om deze via ons te halen
 • Jij bent beschikbaar voor langere tijd en vindt het geen probleem om in dagdienst te werken
wat ga je doen

Als mechanisch monteur heb jij afwisselende baan en ben jij onmisbaar voor NS. Zo ben jij bezig met hat demonteren van oud interieur en het monteren van de nieuwe materialen in de trein. Denk hierbij aan banken, stoelen maar ook remschijven en tandwielkasten. In je werk als mechanisch monteur maak je hierbij de combinatie met allerlei elektrotechnische werkzaamheden. Hierbij moet je denken aan het werken met de kabels in de trein en het installeren allerlei elektronische apparaten. Dit werk gebeurt in een dagdienst, namelijk van 07:00 - 15:30 uur.

waar ga je werken
 • Je komt te werken bij één van de beste werkgevers van Nederland
 • NS Treinmodernisering is dé expert op het gebied van onderhoud en schadeherstel aan de treinen van NS
 • De mogelijkheden bij NS zijn eindeloos en daarnaast wordt je goed getraind met een groot aantal trainingen en vakgerichte cursussen

Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Dat is mooi! Reageer snel op de vacature en wie weet zien we jou snel bij NS. Vragen? Bel naar 020-3420947 of stuur een whatsapp bericht naar 06-30331950. Ook zijn wij per mail te bereiken op tc.techniek@nl.randstad.com.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

N
N
N
N

NS Groep

WIE WIJ ZIJN NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer en houdt Nederland in beweging. Onze reizigers staan in al onze activiteiten op 1, 2 en 3. We werken intensief samen om Nederland bereikbaar te houden voor iedereen. We brengen onze reizigers naar de juiste bestemming en voorzien ze van alle gemak en service. Dit doen we door ze op tijd, veilig en in een schone trein naar hun bestemming te brengen. Maar ook door de mogelijkheid te bieden hun fiets te parkeren, een OV-fiets te huren en interessante winkelmogelijkheden te bieden op het station. Gemakkelijk reizen van deur tot deur dus. Bij al dit gemak, is het klimaat ons dierbaar. We houden ook rekening met toekomstige generaties. NS rijdt nu al voor 100% op groene stroom en blijft duurzaam reizen hoog in het vaandel houden. DIVERS Ons werk is dan ook steeds meer divers geworden – van treinen naar mobiliteit én stations. Van alleen Nederland naar Europa. Van stoelen in een trein tot wifi en actuele reisinformatie. Van sprinters tot hogesnelheidstreinen. Van vervoer per trein tot OV Fiets, Greenwheels en e-deelscooters van Go sharing. Van Kiosk tot Julia’s. Het is állemaal NS. WERKEN BIJ NS Wij behoren tot de grootste werkgevers van Nederland. Met alle mogelijkheden die we onze medewerkers hebben te bieden, creëren we vrijheid én kansen voor hen. Kansen om te groeien en zich te ontwikkelen. Onze 22.000 medewerkers denken vooruit, maken plannen voor de korte én lange termijn en hebben impact op de maatschappij. NS is een aantrekkelijke, dynamische werkgever waar medewerkers vrijheid ervaren. Welke rol je ook hebt, jouw werk doet er toe. De reis van morgen begint bij jou.

Bedrijfsgrootte

Meer dan 10000 werknemers

Opgericht

1837