Marketplaces Specialist

Forza Refurbished

Breda, NB

FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Breda, NB, NL
Fulltime
LOCATIE
Breda, NB
GEPLAATST
8 dagen geleden
Kom jij ons marketplaces team versterken om onze Apple refurbished producten via de platformen te promoten? Je bent communicatief, commercieel en analyseert graag data om slimme prijsregels toe te passen op onze platformen.

Kortom, wil jij jouw steentje bijdragen om samen met onze collega's onze platform strategieën verder uit te zetten? Reageer dan snel op de vacature van marketplaces specialist!

Bedrijfsprofiel Forza Refurbished

Wij zijn Forza, één van de snelst groeiende ondernemingen in de refurbished-markt. Forza heeft als grootste doel om de nummer #1 in de refurbished-markt te worden. Dat zorgt voor hard werken, plezier met collega’s en constante uitdaging op de werkvloer.
Bij Forza Refurbished kun je terecht voor iPhones en iPads. Deze devices zijn zowel beschikbaar voor consumenten-, de zakelijke- als ook de reseller-markt. Daarnaast is Forza actief op zowel nationale- als internationale verkoopplatformen als Bol.com, Amazon en BackMarket.
Ons ambitieuze online team werkt gezamenlijk vanuit het moderne kantoor aan de Graaf Engelbertlaan in Breda. Vanwege onze aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een Marketplaces specialist.

Functieomschrijving

Iedere dag is anders in die zin dat je samen met jouw collega bezig bent om een nieuw (internationaal) platform aan te sluiten en de andere dag je bezig kan houden met heldere doelen en strategieën om de verkoop via onze marketplaces te verbeteren.
Jij bent communicatief sterk omdat je regelmatig contact onderhoud met de accountmanagers van de betreffende platformen. Tot slot ben je commercieel ingesteld en vindt het geweldig om beschikbare data juist te interpreteren.
Als Marketplaces specialist bij Forza Refurbished krijg jij samen met jouw collega de verantwoording vertaald in kpi’s om o.a. ons aanbod via (internationale) marketplaces uit te breiden en te zorgen dat ons producten goed in kaart worden gebracht bij de consument.
Het dagelijks bezig zijn met het aanpassen, monitoren en het strategisch uitvoeren van A/B testen op basis van onze beschikbare data, bouw je gedegen kennis op van ons bedrijf en de snelgroeiende refurbished markt via onze marketplaces.


De afdeling

Kortom, in deze uitdagende rol ben je samen met jouw collega eigenaar van dit kanaal en vervul je een centrale rol in ons online marketing team. Het team is dynamisch ingericht en heeft verschillende online marketeers zitten met ieder hun eigen specialisaties.
Met die online marketeers werk je intensief samen om de strategie van onze betaalde kanalen te bepalen. Wij zijn Forza en toonaangevend, maar wij beseffen ook heel goed dat er nog genoeg uitdagende kansen liggen om dit kanaal verder uit te breiden.

Jouw profiel:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de online marketing branche;
 • Je bent uitstekend in het analyseren van data (min. 3 jaar ervaring);
 • Je hebt kennis van marketplaces;
 • Ervaring met tools zoals ChannelEngine en Channable is een pré;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Commerciële, analytische, en creatieve competenties zijn een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
 • Affiniteit en kennis van de refurbished markt en Apple is een pré;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Woonachtig binnen een straal van 30 kilometer rondom Breda.


Wij bieden:

 • Aantrekkelijk salaris;
 • Een werkgever die marktleider is in de refurbished branche;
 • Je werkt met enthousiaste collega’s in een informele sfeer;
 • Reiskosten vergoeding

Ben jij de marketplaces specialist waar wij naar op zoek zijn? Mail je CV en motivatie naar michael.taelman@forza-refurbished.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Over het bedrijf

Forza Refurbished