Salaris

€2.5k - €3.5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving


Ben jij een echte people manager, heb jij het in je om een groep te enthousiasmeren, overzicht te bewaren, structuur aan te brengen en daarbij het beste uit jou team te halen? Per direct zijn wij opzoek naar een Teamleider service planning die samen met zijn of haar team de afdeling naar een hoger niveau gaat tillen.

Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever, een dynamische en internationale organisatie zijn we opzoek naar een enthousiaste teamleider planning en service. Het bedrijf heeft een bekende naam heeft een hele brede productie. Er heerst een open werksfeer, er zijn korte schakels en binnen de organisatie zijn veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroei. Veel collega's zitten al jaren met veel plezier bij het bedrijf.


Omschrijving

Als teamleider planning en service ben jij een echte People manager. Jij weet een groep te enthousiasmeren en motiveren terwijl jij goed het overzicht kan bewaren. Je ziet snel hoe dingen efficiënter kunnen en krijgt de groep hierin met je mee. Doordat je al wat ervaring hebt in een soortgelijke rol weet je verschillende soorten mensen aan te sturen, te coachen en structuur aan te brengen. Samen met jouw team van 12 ben jij verantwoordelijk voor de planning van alle technici (circa 80) voor alle installaties, storingen en onderhoudsopdrachten.
 • Overzicht bewaren en coördineren van de afdeling
 • Aansturen 12 service planners
 • Coachen, aansturen en helpen
 • Structuur aanbrengen
 • Procesoptimalisaties doorvoeren
 • Monitoren van de KPis's


Profiel van kandidaat
 • Hbo werk/ denk niveau
 • Circa 0-2 jaar werk ervaring in een soortgelijke leidinggevende rol
 • Ervaring met Service planning en affiniteit met techniek en productie is een grote pré
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse & Engelse taal, Frans is een pré
 • Gemotiveerd, enthousiast en leergierig
 • Analytisch & organisatorisch sterk en resultaatgericht
 • Woonachtig in de regio Tiel


Aanbod

Je komt te werken binnen een dynamische en innovatieve omgeving met een informele werksfeer. Je krijgt veel verantwoordelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen. De eerste 6 maanden zal je via een Page Personnel op contract komen. Vanuit Page Personnel bieden wij je aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een opleidingsbudget, diverse workshops en evenementen. Voor deze functie ligt het bruto maand salaris tussen de €2500, - €3500, - o.b.v. 40 uur per week afhankelijk van je ervaring en kennis. Bij deze organisatie krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en kan je mooie stappen maken. Een functie met uitzicht op een vast dienstverband.


Over het bedrijf

P
P
P
P

Page Personnel

Page Personnel is een toonaangevend werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de rekrutering van operationele professionals voor vaste, tijdelijke en temp-to-perm posities. Onze klantenkring varieert van trotse familiebedrijven (MKB) tot multinationals en van maakbedrijven tot (financiele) dienstverleners. Of u nu op zoek bent naar een junior kandidaat of juist een ervaren operationele professional, bij ons bent u aan het juiste adres!
Samen met Michael Page en Page Executive, maakt Page Personnel onderdeel uit van het overkoepelende PageGroup. Deze holding werd vier decennia geleden opgericht in het Verenigd Koninkrijk en staat genoteerd aan de London Stock Exchange (MPI) sinds april 2001.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende disciplines:
Finance & Accounting
Secretarial & Business Support
Sales Administration
Information Technology
Supply Chain
Techniek & Engineering

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

1994