Type functie

Fulltime

Geplaatst op

21 dagen geleden

Beschrijving


Wij zoeken een enthousiaste collega voor het leiding geven aan en de uitvoering en controle van de werkzaamheden van onze afdeling Planning & Logistiek. De verwachting is dat de opslag en transport de aankomende jaren zal groeien, wat ook een toename in het aantal medewerkers, en het aantal logistieke bewegingen zal betekenen.

Bedrijfsomschrijving

GROUP DEPRE (www.groupdepre.be) is een familiale groep van bedrijven gespecialiseerd in hoog kwalitatieve dierenvoeding. De groep is actief in de sector van de industriële mengvoeders, de hobbyvoeding en petfood. Met een totale omzet van 450 miljoen euro en een directe tewerkstelling van 400 personen verspreid over 7 productiesites in België, Nederland en Frankrijk behoort Group Depre tot de top in West-Europa.

Holland Diervoeders te Dordrecht maakt deel uit van de divisie Petfood, die is uitgegroeid tot één van de belangrijkste productie- en distributiebedrijven in de Benelux van dierenvoeding aan speciaalzaken met verschillende productlijnen voor hobby- en gezelschapsdieren. Op dezelfde site bevindt zich ook de trade-entiteit Lenersan Poortman.

Voor meer informatie: www.hollanddiervoeders.nl en www.lenersanpoortman.com


Omschrijving

Het magazijn telt een twintig duizend palletplaatsen en heeft een huidige jaarlijkse workload (opslag en transport) van ruim 25.000 ton handelsartikelen en 25.000 ton productiegoederen.
 • Je geeft leiding aan een groep logistieke medewerkers (6 personen waarvan 3 direct reports) en een variabel aantal uitzendkrachten (4 - 10).
 • Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de werkzaamheden, je bent verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en de juiste administratieve afhandeling van de activiteiten.
 • Je rapporteert aan de hand van logistieke & plannings KPI's.
 • Je kijkt kritisch naar de werkprocessen, stelt verbetertrajecten voor, implementeert deze en evalueert dit met de Plantmanager. Tevens heb je regelmatig overleg met collega's van andere disciplines, zorg je dat de processen conform afspraken worden uitgevoerd en bewaak je de interne en externe kwaliteit van alle processen.
 • Je bent kritisch op de kosten en stelt kostenreductieplannen op, voert ze in en bewaakt het gehele proces.
 • Je bent verantwoordelijk voor het Bedrijfsbureau.
 • Je draagt zorg voor, en evalueert met de teamleiders, de weekplanning en bijbehorende afroepen binnen de gegeven kaders om te komen tot een effectieve en efficiënte inzet van mensen en middelen. Tevens ben je verantwoordelijk voor al het rijdend materieel, zodat het materieel optimaal ingezet kan worden.
 • Vanuit je rol en ervaring test je en ben je de vraagbaak voor ERP WM/IM als key-user voor alle collega's die mede verantwoordelijk zijn voor ERP in relatie tot het warehouse.
 • Je bent in staat om zowel met een helicopterview naar zaken te kijken als wel zaken te vertalen naar praktische instructies op de vloer. Je rapporteert direct aan de Plantmanager en bent onderdeel van het Plantteam.


Profiel van kandidaat
 • Logistieke opleiding op minimaal HBO niveau. Eventueel aangevuld met supply chain management modules of leergangen

 • Rijbewijs B

 • Geldig Heftruck en Reachtruck certificaat is een pré

 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

 • Kennis van ERP en WMS - Kennis van Microsoft Dynamics is een absolute pre

 • Minimaal 5 - 7 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

 • Ervaring als leidinggevende en in staat om de afdeling continue te verbeteren

 • Ervaring met logistieke processen en ERP

 • Ervaring met productielogistiek- en planning (grondstoffen, verpakkingen en 3rd party manufacturing)

 • Ervaring in een bedrijf met Food en Feed producten is een pré

Aanbod

Een uitdagende baan en alle ruimte om van betekenis te zijn in je eigen vakgebied in een dynamische en groeiende omgeving met mogelijkheden tot ontwikkeling.

Een unieke kans om dagelijks impact te hebben en het verschil te maken in een organisatie die zeer ambitieuze plannen heeft de komende jaren.

Heb je een hands-on mentaliteit, ben je flexibel, veerkrachtig en bereid dat beetje extra van jezelf te laten zien, dan ga je nergens zoveel leren als bij ons!


Over het bedrijf

M
M
M
M

Michael Page International Netherlands SA

Established almost four decades ago in the United Kingdom, Michael Page is today recognised by clients and candidates the world over as the leading specialist consultancy in permanent recruitment, temporary staffing and interim management. From more than 150 offices in 35 countries, our consultants offer clients ranging from SMEs to global blue-chip organisations exclusive access to a pool of (inter)national talent.

Along with Page Personnel and Page ExecutiveMichael Page is part of the PageGroup, which has been listed on the London Stock Exchange since April 2001. Michael Page maintains a strong track record of successful recruitment at qualified professional and management levels.

We specialise in the following disciplines:

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

1994