Manager Audit Publieke Sector

Flynth adviseurs en accountants

Venlo, LI

FUNCTIEBESCHRIJVING
HOOFDKWARTIER
Venlo, LI, NL
LOCATIE
Venlo, LI
GEPLAATST
30+ dagen geleden

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestiging Venlo een:

Manager Audit Publieke Sector

voor 32-40 uur per week

Jij wil een maatschappelijke en actieve bijdrage leveren aan de publieke sector. Nederlands grootste adviseur voor het mkb en de publieke sector is op zoek naar jou.


Wat ga je doen als manager audit bij Flynth?

Als manager audit bij Flynth werk je voor klanten in de publieke sector en manage je wettelijke, statutaire en vrijwillige controles. Daarvoor ga je regelmatig bij je klanten op bezoek. Die persoonlijke benadering is belangrijk, omdat je je klanten zo beter leert kennen en begrijpen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor een succesvolle afronding van de opdracht en draag je zorg voor de functionele aansturing van de junior manager(s), controleleider(s) en assistenten, de coördinatie en review van de controles. Jij bent het aanspreekpunt voor klanten en dus het gezicht van Flynth.


Waarom Flynth?

Flynth is jong, fris, overal dichtbij én Nederlands grootste in accountancy en advies. Wij bieden onze klanten de hoogste kwaliteit, maar vinden onze regionale en lokale aanwezigheid net zo belangrijk. Flynth Audit werkt voor veel verschillende klanten in de publieke sector, zoals klanten in het onderwijs, woningcorporaties en stichtingen.


Wij investeren in innovatie, werken data gedreven en gebruiken technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze collega’s in een informele cultuur. Het audit team in Venlo bestaat uit 26 enthousiaste collega’s. Samen met de samenstel- en adviespraktijk zijn we in Venlo met ca. 50 collega’s.


Wij geven jou alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bijvoorbeeld door opleidingen en carrière-advies. Jouw talent is ons uitgangspunt. Natuurlijk is je salaris passend, betalen wij je pensioen, kan je 32 dagen op vakantie en is de balans tussen werk en privé uitstekend. Je komt terecht in een ambitieus en dynamisch team, dat kwaliteit levert en persoonlijke betrokkenheid nooit uit het oog verliest.

Over het bedrijf

Flynth adviseurs en accountants