Management Assistent – Rotterdam

Grow Work

ROTTERDAM, ZH

FUNCTIEBESCHRIJVING
HOOFDKWARTIER
ROTTERDAM, ZH, NL
LOCATIE
ROTTERDAM, ZH
GEPLAATST
30+ dagen geleden
Functieomschrijving
Ben jij een ervaren management assistent en ben je op de korte termijn beschikbaar? Is flexibiliteit jou niet vreemd? Lees dan snel verder!
Ter ondersteuning aan de teammanager Infectieziektebestrijding en Corona zorg jij voor de administratieve ondersteuning. De afdeling IZB bestaat uit de afdelingen TBC, Algemene infectieziekten, Sense/SOA en Reizigers. Het gaat om een groep van ca 12 medewerkers. De sector Corona kent een tijdelijk karakter en heeft ca 400 mensen, BCO, Testen en Vaccinatie. Het hoofdkantoor van de GGD bevindt zicht op Vurehout in Zaandam en hoofdkantoor van Corona op de Ronde Tocht 11 in Zaandam. Op donderdagen moet je aanwezig zijn op het kantoor op de Ronde Tocht. Team Infectieziektebestrijding en Corona vallen onder de sector Preventie & Zorg. Het team IZB houdt zich bezig met een breed scala aan onderwerpen zoals sense/soa, tbc en algemene infectieziektebestrijding. Ook kunnen inwoners bij dit team terecht voor reizigersadvisering en -vaccinaties. In het team werken artsen M&G, verpleegkundigen M&G, doktersassistenten en administratief medewerkers. Het team Corona houdt zich bezig met testen, BCO en vaccineren.
Je voert administratieve werkzaamheden uit. Je beheert, regisseert en bewaakt de agenda van de Teammanager door het inschatten van prioriteiten. Je maakt afspraken met interne en externe partijen. Verder bereid je voor en organiseer je diverse overleggen ten behoeve van de Teammanager. Je verzamelt hiervoor agendapunten en stelt in overleg met de Teammanager de agenda op. Je ontvangt telefoongesprekken van de Teammanager, beoordeelt het belang en handelt zo mogelíjk het telefoongesprek zelf af. Ook ben je vaardig in het notuleren van vergaderingen!

Functie-eisen
- Je hebt minimaal een relevant diploma niveau 4.
- je hebt enig jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie.- Bij voorkeur ben je beschikbaar op ma, di en donderdag van 8.30 tot 14.30 en af en toe moet er in tijden worden geschoven omdat er periodiek genotuleerd moet worden.
- Je bent handig op computers en kennis van automatisering.

Arbeidsvoorwaarden
- Een tijdelijk contract ca 18 uur per week, je kan direct starten!
- Een mooie uitdaging om indirect corona te bestrijden.
- Een baan in een fijn team waar iedereen elkaar helpt.

Sollicitatieprocedure
Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via onderstaande knop! Bij vragen kan je mailen naar onze recruiters via recruitment@growwork.nl.

Over het bedrijf

Grow Work