Type functie

Fulltime

Geplaatst op

8 dagen geleden

Beschrijving


Maintenance technician | Edam | €30 - €50K.

Wat ga je doen als Maintenance Technician ?

Als Maintenance technician ga je regelen dat het (preventief) onderhoud uitgevoerd wordt binnen het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van je eigen onderhoudsactiviteiten. Denk hierbij aan verbeteringen in het proces, installeren van machines, storingen oplossen zowel elektrotechnisch als mechanisch. Hiernaast vind jij het leuk om in een team te werken maar kan je ook goed alles functioneren.

Wat wordt jou geboden als Maintenance technician ?
 • Een salaris variërend tussen de €35 - 50k;
 • Zeer competitieve secundaire salarisvoorwaarden waaronder een bonus, 8% vakantiegeld en 3% eindejaarsuitkering;
 • Uitdagende en gevarieerde functie;
 • Een organisatie die eigen initiatief en zelfstandigheid aanspoort;

  Wat wordt er van jou verwacht als Hoofd technische dienst?
 • Minimaal een MBO diploma in een technische richting of MBO3- 4 met werkervaring als technische dienst;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, het liefst binnen de levensmiddelensector;
 • Je hebt eerder een team aangestuurd en vindt dit ook leuk om te doen;
 • Je ben stressbestendig en flexibel.;

  Waar ga je werken?
  Als technische dienst kom je te werken binnen een organisatie die onderdeel uitmaakt van de voedingsindustrie. Zij produceren op jaarlijkse basis een groot aantal producten, die ook internationaal worden verkocht. Het is een sterk groeiend bedrijf, die jou alle ruimte zal geven om jezelf verder te ontwikkelen. Er heerst ook een fijne sfeer waarbij veiligheid en respect ook hoog in het vaandel staan.

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +31 (0) 10 75 42 777. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  FOUR life sciences | the recruitment scientists

  Locatie
  Edam

  Contactpersoon

  Milou van der Waarde
  T: +31 (0)10 754 2777
  E: milou.vanderwaarde@fourlifesciences.com


Over het bedrijf

L
L
L
L

Life Sciences

Four Life Sciences is een internationale life science recruitment consultancy in Nederland, België en Duitsland voor ervaren professionals met een life sciences achtergrond. Four Life Sciences focust zich op Maintenance, Food, Production, Quality, Supply Chain en Sales professionals in Life Sciences.

Four Life Sciences is een internationaal Recruitment Consultancy met vele contacten door heel Nederland. Bedrijven, kandidaten en partners die ons door het hele land helpen aan de leukste vacatures en de beste Life Science professionals.

Zo kunnen wij gegarandeerd de beste match maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Marktkennis is essentieel voor het samenbrengen van kandidaten en opdrachtgevers. Om die reden focust Four Life Sciences zich op de markten; gezondheid,medische tools, FMCG, onderzoek, biotechnologie, farmaceutisch, chemie, landbouw en voeding. Met onze professionals en ervaring, garanderen wij kwaliteit en grondige kennis van de markt.

Bedrijfsgrootte

20 t/m 49 werknemers