Salaris

11 - 11 Per uur

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

100% risico op een krachttraining tijdens je werk! En dat terwijl je hier €11,58 per uur voor krijgt. Een goedkopere sportschool ga je niet vinden! Ga als magazijnmedewerker 5 dagen per week aan de slag bij UPS in Apeldoorn.

Wat bieden wij jou
  • Een tof salaris van €11.58
  • Ochtenddienst, de rest van de dag voor jezelf!
  • Volop doorgroeimogelijkheden tot teamleider
  • Teamspirit! Elke dienst start met overleg
  • Laat jezelf zien en hengel een contract binnen!
Wie ben jij

Fysiek fit. Als magazijnmedewerker daag jij jezelf graag uit om zware pakketten te tillen. Verder ben je:

  • 5 dagen beschikbaar voor de werktijden 03.00u-07.45 (met uitloop)
  • Een lange tijd beschikbaar! We houden je graag.
  • Niet afhankelijk van het openbaar vervoer.
Wat ga je doen

Jij werkt mee aan de glimlach op het gezicht van de klanten! Hoe dan? Het begint natuurlijk allemaal bij pakketten checken op postcodes. Bij het zien van de postcode op het pakket weet jij gelijk in welke bus je dit pakket moet leggen. Logisch, snel maar ook netjes werken is belangrijk! Ook de vrachtwagens uitladen met die pakketten hoort erbij. En let op… Je krijgt in één dienst ongeveer 800 pakketten van 25 tot 40 kilo! Ja, ik zei het toch? Zeg dat abonnement maar op.

Waar ga je werken

De pakketten vliegen je om de oren! Op één dag krijg je als magazijnmedewerker wel 800 pakketten in je handen. Ja, dat is veel! Én zwaar, maar dat was wel duidelijk! UPS wil je graag voor een lange tijd werk bieden, niks tijdelijks dus! Wie weet heb jij volgend jaar al wel een contract binnengesleept. Wil jij een stap maken naar de functie bijrijder, bezorger of misschien wel teamleider? Alles is mogelijk. Voor kansen, gezelligheid en gratis krachttraining zit je bij UPS perfect!

Heb je dat abonnement al opgezegd? Super! Volgende week kun je hier al werken als magazijnmedewerker. Klik nu op die solliciteer-knop en ik bel je meteen daarna! Vragen? Bel mij gewoon op 038-4261999, stuur een appje naar 06-30327447. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969