Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Wegens expansie op E-commerce niveau is de Hooijer Groep vanaf komend voorjaar opzoek naar een junior logistiek manager, die zijn of haar handen er niet voor omdraait een groep medewerkers aan te sturen. Ben je bekend met de logistieke processen rondom het versturen van artikelen naar consumenten en houd je ervan om met zijn allen de schouders er onder te zetten? Dan is de Hooijer Groep op zoek naar jou!


Functie omschrijving
De Hooijer Groep is importeur en agent voor meerdere schoenen- en een sokkenmerk. Ons centrale magazijn en hoofdkantoor zijn gevestigd in Oldenzaal. In Nieuwegein zitten onze showrooms. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt. Dat laatste doen we via meerdere online webshops als ook via onze eigen mono brand stores verspreid over heel Nederland. Daarnaast blijven wij altijd volop in ontwikkeling.


Functievereisten
 • Afgerond diploma richting logistiek 
 • Aantoonbare ervaring in het aansturen van ca. 5 medewerkers
 • Optimale beheersing van de dagelijkse goederenstroom B2C
 • Elke zondag werken is een vereiste
 • Kennis van logistieke processen
 • Kennis van WMS-systemen
 • Klant- en resultaatgericht
 • Affiniteit met computers/computerprogramma’s
 • Bekend met retourprocedures
 • Per 1 maart 2021 beschikbaar
 • Woonachtig in de regio Twente


Aanbod
 • Een marktconform salaris
 • Jaarcontract met uitzicht op vast contract
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Een collegiale, plezierige en informele werkomgeving
 • Uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden


Bedrijfsprofiel Hooijer Groep
De Hooijer Groep brengt vijf hoogwaardige, ijzersterke schoenenmerken op de Nederlandse markt en twee op de Belgische. Elk merk heeft een geheel eigen DNA, waarvoor een hecht team van zo’n 40 mensen zich met hart en ziel inzet. Het hoofdkantoor en distributie- en voorraadcentrum bevinden zich in Oldenzaal, in Twente. In het schoenen inkoopcentrum in Nieuwegein (C.A.S.T.) worden de merken in zes eigentijdse showrooms gepresenteerd, in de Brusselse Trade Mart gebeurt dat in één showroom. Dealers kunnen hun orders bovendien 24/7 via een unieke inlogcode op hun site plaatsen. De Hooijer Groep stimuleert de winkelverkoop van alle merken door middel van marketingacties en het beschikbaar stellen van professioneel POS-materiaal.
Heb jij interesse in deze functie? Klik op de solliciteerbutton voor een baan bij Hooijer Groep in Twente!

Meer vacatures in Twente vind je op www.twente.com/vacatures

Over het bedrijf

T
T
T
T

Twente

Twente, daar wil jij toch ook werken!

Twente, de ondernemende hightech regio,  heeft en geeft antwoord op wereldwijde, maatschappelijke vraagstukken op het gebied van klimaatverandering, duurzaamheid, gezondheid, onderwijs, welzijn en veiligheid. Tal van Twentse ondernemingen, onderzoeks- en onderwijsinstellingen en overheden realiseren marktgerichte en innovatieve oplossingen om de benodigde veranderingen waar te maken. De wereld verandert in hoog tempo, Twente heeft de antwoorden. “Earth is calling …You”!

Twente biedt volop kansen op de arbeidsmarkt! Met meer dan 3.100+ hightech bedrijven (zoals Thales, Demcon, Pentair, Rosen Group, TenCate, ApolloVredestein, Sensata en Twence) en meer dan 4.200 openstaande vacatures in de regio is Twente voortdurend op zoek naar talentvolle professionals die willen werken in een krachtige kennisregio.

Twente heeft als missie om de topregio te zijn op het gebied van technologie, innovatie, duurzaamheid, talent en ondernemerschap. Met Twente Airport, Port of Twente, de infrastructuur en bereikbaarheid over weg, water, spoor en lucht, en een geografisch gunstige ligging, is regio Twente de logistieke “hotspot” van Oost-Nederland. Hierdoor fungeert Twente als toegangspoort voor andere Europese landen en visa versa. In Twente, gaat een wereld voor je open!

Met kennis- en onderzoeksinstellingen zoals Universiteit Twente, Hogeschool Saxion en ROC van Twente wordt er samengewerkt aan duurzame relaties tussen studenten en ondernemers. Studenten krijgen in Twente de kans om hun ideeën in de dagelijkse praktijk van innovatieve bedrijven toe te passen. Daarnaast worden studenten gestimuleerd en gefaciliteerd om een eigen bedrijf te starten.

Naast de bedrijvigheid in de regio, heeft Twente véél meer te bieden. Denk maar aan de Twentse gastvrijheid, het landschap, de rust en ruimte en de levendige steden zoals Enschede, Almelo, Hengelo en Oldenzaal. Ideaal om even bij te kunnen komen na week hard werken aan de toekomst! Kortom, Twente heeft alles in huis om werk, wonen en (be)leven te combineren! Hier wil jij toch ook zijn?

Op www.twente.com ontdek je onder andere de topbedrijven, de succesverhalen en innovaties die uit deze toptechnologieregio komen. Daarnaast staan op onze vacaturebank (www.twente.com/vacatures) interessante, en voornamelijk technische, HBO+ vacatures van organisaties in Twente die graag met jou kennis willen maken. Om je alvast te helpen bij het gericht zoeken van vacatures in Twente, kun je hier (www.twente.com/registreren) een jobalert aanmaken. Schrijf je nu in en ontvang nieuwsbrieven en dagelijks of wekelijks een jobalert met de nieuwste vacatures in Twente. Graag verwelkomt Twente jou als member van twente.com. Vandaag begint jouw toekomst in Twente!

Bedrijfsgrootte

1 t/m 9 werknemers