Salaris

€1.8k - €1.8k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving
Wil jij werken met de meest bijzondere sneakers? Ben je op zoek naar een moderne werkgever? Vind jij het leuk om in je pauze te pingpongen? En zoek je een functie voor de lange termijn?

Wij zoeken een harde werker die zowel zelfstandig als in een team goed functioneert. Voor onze internationale opdrachtgever in de regio Eindhoven zijn we per direct op zoek naar Magazijnmedewerkers. Heb je nog geen ervaring of juist heel veel? Reageer dan snel! Bij dit bedrijf is hard werken en goede kwaliteit afleveren het belangrijkste.

Als Magazijnmedeweker start je met het uitpakken van ompakdozen, bij goed functioneren kun je door groeien naar meer verantwoordelijkheden en een breder takenpakket.

Je werkzaamheden zijn:
- Laden en lossen van vrachtwagens
- Sorteren en uitpakken van pakketten
- Controleren van papieren en goederen
- Inpakken van goederen
- Pakketten op pallets stapelen

Functie-eisen
Wat verwachten wij van jou?
- Je bent fulltime beschikbaar
- Werkervaring in een logistieke omgeving is een pre
- Je hebt de mogelijkheid om een VOG aan te vragen
- Je beheerst de Nederlandse taal, bij voorkeur spreek je daarnaast ook de Engelse taal
- Je rent niet gillend weg bij drukte

Bedrijfsomschrijving
Internationale handelsorganisatie in de regio Eindhoven.

Locatie

SON

Arbeidsvoorwaarden
Wat heeft de opdrachtgever jou als Magazijnmedewerker te bieden?
- Een salaris van €10,39 per uur, bij goed functioneren kom je op contract en zijn er doorgroeimogelijkheden zowel in functie als salaris
- Een fulltime functie voor vijf dagen per week van maandag tot vrijdag met werktijden van 08.00 uur tot 17.00 uur
- Bij goed functioneren volgt er na een uitzendtermijn van 1040 uur een contractaanbieding door de opdrachtgever
- Reis- en onkostenvergoedingen vanaf 10 km
- Één keer per week een lunch aangeboden door de opdrachtgever
- In het magazijn heerst een aangename sfeer waarbij de gehele dag muziek door de speakers klinkt en iedereen gerespecteerd wordt

Sollicitatieprocedure
De sollicitatieprocedure voor deze vacature wordt verzorgd door APS Personeelservices. Geïnteresseerden worden verzocht een CV met een begeleidend schrijven te richten aan:

son@apspersoneel.nl

of per post te versturen naar: APS Personeelservices, Heistraat 16, 5691 CA Son.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze consulenten op telefoonnummer 0499-460130 of kijk op onze website www.apspersoneel.nl. Wanneer je in aanmerking komt voor deze functie, nemen we binnen 7 dagen contact met je op.


Over het bedrijf

A
A
A
A

APS Uitzendburo B.V.

APS Personeelservices is een familiebedrijf dat al sinds 1975 uitzendt, detacheert, werft en selecteert. Bewust richt APS zich niet op één branche; ons specialisme is kwaliteit, Persoonlijk contact met jou - de kandidaat- én met opdrachtgevers vinden we heel belangrijk. Daarmee garanderen we kwaliteit, al jaren.

APS Personeelservices biedt een breed scala aan bemiddelingsmogelijkheden. Hierin zijn zowel vaste, semi-vaste als flexibele constructies mogelijk. Maatwerk door vakbekwame consulenten, een vaste contactpersoon, een groot regionaal netwerk en meerdere certificeringen maakt.

APS de juiste partner op het gebied van personeelsbemiddeling. Als we een geschikte vacature voor je vinden, nodigen we je graag uit voor een kop koffie en kennismaking. We bespreken in een kennismakingsgesprek je opleiding, werkervaring en je wensen. Daarna bekijken we samen op welke manier APS je kan helpen jouw baan te vinden.

Bedrijfsgrootte

20 t/m 49 werknemers

Opgericht

1987