Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

4 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Bij de Jumbo distributiecentrum zijn wij op zoek naar magazijnmedewerker voor de locatie in Raalte voor minimaal 6 maanden. Maar het liefst houden we je langer aan het werk!

wat bieden wij jou
  • Je verdient € 11,35 vanaf 22 jaar
  • Mogelijk voor langer termijn incl. overname!
  • Vele doorgroeimogelijkheden tot bv. teamleider
  • Ochtend & middagdiensten met uren garantie
wie ben jij

Wat vragen wij van jou? Jij bent voor ons de ideale kandidaat als jij:

  • In het Nederlands of Engels kunt communiceren;
  • Goed overzicht kunt houden over meer bestellingen tegelijk;
  • Eigen vervoer hebt;
  • Fysiek in orde bent (je loopt 15 km per dag met een kar met 15 boodschappenkratjes);
  • Beschikbaar bent voor minimaal 6 maandenBij Jumbo ben jij als magazijnmedewerker bezig met het samenstellen van de juiste producten die klanten zoals jij en ik via de website van Jumbo hebben besteld. Via een scanner zie jij precies wat er besteld is
wat ga je doen

Bij Jumbo ben jij als magazijnmedewerker bezig met het samenstellen van de juiste producten die klanten zoals jij en ik via de website van Jumbo hebben besteld. Via een scanner zie jij precies wat er besteld is. Je houdt het overzicht over meerdere bestellingen, verzameld de juiste producten bij elkaar en legt dit in een krat. Op deze manier zorg jij er voor dat bijvoorbeeld jouw buren hun weekboodschappen correct en op tijd in huis krijgen.

waar ga je werken

Jumbo, een van de grootste supermarktketens in Nederland, heeft ruim 600 winkels verspreid door het hele land. Tegenwoordig kan je als privé klant ook je boodschappen online bestellen en kan je dit bij een van de Pick Up Points ophalen of laten thuisbezorgen.

Na een eerste telefonische kennismaking ga je op gesprek bij mijn collega die op de locatie van Jumbo in Raalte aanwezig is. Tijdens dit gesprek krijg je een rondleiding en zie je waar jij straks als magazijnmedewerker aan de slag gaat. Heb jij interesse in deze functie als magazijnmedewerker bij Jumbo? Solliciteer dan via de blauwe knop hieronder!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960