Salaris

14 - 14

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

4 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Ben jij nauwkeurig en doe je graag fysiek werk? Kom als magazijnmedewerker luchtvracht werken bij UPS in Apeldoorn en verdien tussen €11,41 en €14,42 bruto per uur!

Wat bieden wij jou
  • Loon van €11,41 - €14,42 ,afhankelijk van ervaring
  • Kilometervergoeding vanaf 5 kilometer
  • Werken in een klein en gezellig team
  • Kans op een vast contract
  • Wil je blijven ontwikkelen? UPS stimuleert dit
Wie ben jij

Fysiek zwaar werk is voor jou geen probleem. Daarnaast is het belangrijk dat je:

  • Ervaring hebt in een soortgelijke functie
  • Elke avond beschikbaar bent van 17.00u-23.00u
  • Voor langere tijd beschikbaar bent
Wat ga je doen

Je werkt mee in het normale proces bij UPS. Je gaat net als de productiemedewerkers, zware pakketten laden en lossen. De grote verantwoordelijkheid die jij krijgt, is dat je pakketten gaat controleren voor de luchtvracht. Deze worden vervoerd met het vliegtuig van UPS en de gecheckte gegevens zijn voor de douane. Een functie waarbij je nauwkeurig moet werken maar ook een gratis work-out krijgt! Let op: dit is een fysiek zware functie, ervaring is een pré.

Waar ga je werken

UPS is één van de grootste namen in de transport en logistiek, ter wereld! Er worden enorm veel pakketten gesorteerd en vervoerd door UPS. Bij UPS werk je als een team samen, krijg je doorgroeimogelijkheden en krijg je persoonlijke aandacht. Wanneer je goed werkt, laat UPS de waardering zien.

Voel jij je aangesproken door deze vacature in de logistiek en denk je dat jij dé luchtvrachtmedewerker bent voor deze vacature? Dan zijn we benieuwd naar je! Solliciteer met de knop. Heb je vragen? mail naar recruitment.noordoost@tempo-team.nl of bel naar 038-4261999. Of stuur een WhatsApp naar: 06-30327447.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969