Salaris

11.3 - 11.3

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

11 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Minimaal 4 dagen werk in de week als orderpicker! In je pauze genieten van een kantine vol lekker eten. Toeslagen in de avonduren én op de zaterdag! Dat is lekker! Ga aan de slag bij Coop in Gieten.

Wat bieden wij jou
  • Beloning van €11,30 bruto per uur vanaf 23 jaar
  • 8,33% vakantietoeslag wordt jaarlijks uitbetaald
  • Kilometervergoeding vanaf 10 kilometer
  • Waardering! Maak kans op een vast contract
  • Hoge toeslagen in de avonduren en op de zaterdag.
Wie ben jij

Lekker fit! Als magazijnmedewerker ben jij niet bang om veel te sjouwen. Verder is het belangrijk dat je:

  • Woont binnen een straal van 50 km rondom Gieten en beschikt over eigen vervoer (OV is geen optie);
  • Van maandag tot en met zaterdag beschikbaar bent. Je werkt van 06u-14u en 14u-22u. Minimaal twee keer per maand werk je ook op zaterdag;
  • Goed Nederlands spreekt en verstaat. Je gaat veel praten met jouw voicepicksysteem.
Wat ga je doen

Alles begint bij het distributiecentrum en daarom is jouw functie erg belangrijk! Als magazijnmedewerker zorg je er samen met al jouw collega’s voor dat de winkels van Coop de goede producten binnen krijgen. Een grote verantwoordelijkheid dus! Met een headset en elektrische palletwagen rijd jij het hele magazijn door. Van tandenborstels tot zware flessen cola. Je gaat van alles tillen. Tof he? Dit scheelt je een training in de sportschool! Je werkt alleen, maar je komt veel rijdende collega’s tegen! Toch niet helemaal alleen dus.

Waar ga je werken

Coop Supermarkten! Het bekende oranje logo van Coop. Je kent het vast wel! Alles begint bij het distributiecentrum. Daarom krijg jij als magazijnmedewerker veel verantwoordelijkheid. Laat jezelf zien en pak je kans op een vast contract van Coop! Afgelopen jaar zijn er al 25 medewerkers blij gemaakt met een contract! Ben jij in de toekomst toe aan een volgende stap? Coop helpt je verder ontwikkelen en wie weet ben jij straks de nieuwe voorman of inslag medewerker. Volop kansen dus! Wacht! Dit is nog niet alles hoor, want in je pauze ga je genieten van het eten in de kantine. Goedkoop én lekker. Kom je met de auto naar het werk en heb je een hekel aan uren zoeken naar een parkeerplek? Geen zorgen! Jij vindt snel een plekje op dit terrein.

Waar wacht je op? Klik en solliciteer! Volgende week als magazijnmedewerker starten bij Coop in Gieten! Vragen? Bel of app mij, Mike, op 038-4261999! Je mag ook een mail sturen naar recruitment.noordoost@tempo-team.nl.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969