Salaris

€11.04 - €14.42 Per uur

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Ben jij op zoek naar een fulltime baan voor langere tijd als machinebediende? Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen een productiebedrijf? Lees dan snel verder!

Voor een productiebedrijf in Eerbeek dat verschillende soorten kartonnen verpakkingen maakt zijn wij op zoek naar een machinebediende in de 3 ploegendienst.

In deze functie start je als inpakker om het bedrijf te leren kennen. Na verloop van tijd wordt je ingewerkt aan de machine en wordt je machinebediende. Je komt te werken aan de wikkel en nabewerkingsmachines. Je werkzaamheden als machinebediende bestaan uit;
-Inpakken en verzendklaar maken van het product
-Verstellen van machine onderdelen
-Schoonhouden van de werkplek
-Ondersteunen van collega’s tijdens omstelling van de machines en bij storingen.

Wat bieden wij
Het salaris van machinebediende ligt tussen de €11,04 (inclusief ADV) en €14,42 bruto per uur. Hier komt een ploegentoeslag bij van 13.13% zolang je alleen nog ochtend of middagdienst hebt gewerkt. Als je eenmaal een nachtdienst hebt gewerkt wordt de ploegentoeslag 19.2% op alle volgende diensten.

Wat vragen wij
-Je hebt geen lichamelijke klachten.
-Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal.
-Werken in 3 ploegen is geen probleem voor jou.
-Je hebt technische affiniteit en ervaring in een productie omgeving.
-Het is een pre als je beschikt over een geldig heftruckcertificaat.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature van machinebediende? Solliciteer dan snel! Wil je graag meer informatie dan kun je ons bereiken op 0313-670400.Vacaturenummer: 175003