Low Code Developer @ Groningen

iSense

Groningen, GR

FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Groningen, GR, NL
Fulltime
LOCATIE
Groningen, GR
GEPLAATST
6 dagen geleden
2021-11-19
iSense

Low Code Developer

Meebouwen aan een custom-made ERP systeem in een internationale organisatie, waarbij je alle kneepjes van de IT en Low-Code leert? Dan is deze rol als Low-Code Developer iets voor jou!
ISJO51791

Organisatie

Deze internationale organisatie met ruim 2000 medewerkers wereldwijd, is toe aan vernieuwing. Als uitbreiding op het team zijn ze van plan een nieuw teamlid toe te voegen aan het team. Dit teamlid zal alle ins-and-outs gaan leren over Low-Code, ERP & Thinkwise.

De organisatie situeert zich in de provincie Groningen, waar zij al jaren lang een gevestigde naam zijn binnen de logistiek. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland echter het werkgebied is globaal.

Het bestaande ERP systeem is een standaard systeem. De functionaliteiten moeten volledig hernieuwd worden om zodoende een compleet nieuw ERP systeem te krijgen die helemaal ingericht is op de wensen van de organisatie. Dit wordt gerealiseerd op het Thinkwise Low Code Platform.

Als Low-Code Developer werk je nauw samen met het Business Team wat bestaat uit 12 personen. Het team bestaat onder andere uit AWS-Developers en Low-Code Developers. Binnen het team is er veel ruimte tot ontwikkeling en groei. Dit is vanwege het feit dat het team bestaat uit veelal 20igers en 30igers. Zodoende heeft iedereen de ambitie om door te groeien en door te leren, iets wat de organisatie graag mogelijk maakt door de vele trainingen en cursussen die zij aanbieden.

Het eerste jaar zal je je voornamelijk bezig houden met een inwerktraject, waarbij je veel gaat leren. De opgedane ervaring als Low-Code Developer mag je vervolgens inzetten om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Het systeem bestaat uit een groot aantal functionaliteit waaronder bijvoorbeeld: calculatie, CRM, planning en nominatie. Elke 3 maanden zal je je bezig gaan houden met een nieuwe functionaliteit.

Dit is de kans om jouw startende, junior of medior ervaring te verbreden op het gebied van Low-Code en Thinkwise, waarbij je vanaf het begin direct invloed hebt op de totale architectuur van deze internationale organisatie!

Taken

 • Het ontwikkelen van functionaliteiten in Thinkwise;
 • Modelleren en configureren;
 • SQL queries schrijven voor de geavanceerde functionaliteiten;
 • Het meewerken aan de vervanging van een het oude ERP systeem, naar een nieuw ERP systeem.

Eisen

 • Ambitie om veel te leren over Low-Code;
 • Een vaste kracht willen worden in een internationale omgeving;
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Sterk analytisch vermogen;
 • Kennis en ervaring in SQL en ERP is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris naar kennis en ervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • Minimaal 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Bijdrage in de zorgkosten;
 • Goede pensioenregeling;
 • Ruime opleidingsmogelijkheden.

Salarisindicatie

Afhankelijk van kennis en ervaring een bruto maandsalaris van €2500,- tot €4000,- op basis van een 40-urige werkweek

Over Experis iSense

iSense is een jonge, energieke en ambitieuze specialist in de ICT arbeidsbemiddeling. iSense helpt je bij het vinden van een baan op operatie, business consultancy en (project/lijn) management niveau. Een baan waarin je succesvol kunt zijn en vooral ook gelukkig.

Samenwerken met iSense betekent voor jou:

 • Persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na jouw sollicitatietraject;
 • Goed inzicht in jouw persoonlijke vaardighedaen door diverse rapportages;
 • Klaargestoomd worden voor jouw sollicitatiegesprek;
 • Altijd op de hoogte zijn van jouw sollicitatietraject;
 • Maandelijks persoonlijk contact met de Field Coach;
 • Ieder kwartaal gratis deelnemen aan de Personal Development Workshops;
 • Met regelmaat op pad met jouw iSense collega’s in de regio (ihavefun).


Meer weten?
Kijk op www.isense.nl.

Locatie

GroningenOp aanvraag

Publicatiedatum

19.11.2021

Publicatie eindigt

17.02.2022

Over het bedrijf

iSense

Al ruim 20 jaar staan wij voor het succes en geluk van 10.000 IT professionals. Waar we twintig jaar geleden begonnen met de gedachte: "wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?". Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de succesvolste ICT-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk. Met vijf achtereenvolgende keren verkozen te zijn tot "ICT detacheerder van het jaar", hebben we laten zien dat het gedachtegoed van 20 jaar geleden zijn vruchten afwerpt. Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Samen met de IT community gaan we voor ontwikkeling
Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Het delen van kennis is onze passie!
Dit doen wij door kennis in huis te halen. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk halfjaar de 'ICT-arbeidsmarkt rapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. 

6 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en ook in 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Bekijk ons ruime aanbod aan ICT vacatures!

BEDRIJFSGROOTTE
100 t/m 499 werknemers
BRANCHE
Staffing/Employment Agencies
SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDEN
Evenementen voor werknemers, Betaalde vakantie, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Vakantiedagen
OPRICHTINGSJAAR
1998
WEBSITE
https://www.isense.nl