Salaris

€2,100 - €3,200 Per maand

Functietype

Fulltime

geplaatst

2 dagen geleden

Locatie

Heiloo, NH

Beschrijving

Wie wordt jouw werkgever?:
 • Wij ontwerpen en installeren badkamers.
 • Ben jij een ervaren Loodgieter?
 • Heb jij ervaring met het installeren van badkamers?

Vaste baan: Loodgieter & Installateur Badkamer | MBO | 2.100 - 3.200 | Loodgieter & Installateur

Wij zijn een badkamer installatie en renovatie bedrijf. Van ontwerp tot installatie, wij voorzien de klant in het gehele proces. Daarbij doen wij alles, van het timmerwerk tot het vervangen van CV-ketels. Ons team bestaat uit vakbekwaam personeel waar ieder lid van het team zijn eigen specialisatie heeft.
Wij zijn een bedrijf vol innovatie, en dit vinden wij ook belangrijk. Professionalisme en specialisme zijn belangrijk voor ons. Wij willen dat onze mensen werken vanuit hun eigen kracht, zich prettig voelen en veilig en goed kunnen (samen)werken. Collegialiteit, flexibiliteit en een ontspannen werksfeer staan hierbij centraal.

Wat ga je precies doen?:

Voor de vacature als Loodgieter & Installateur Heiloo MBO ga je het volgende doen:
Je legt zelfstandig installaties in sanitaire ruimtes aan en werkt met luxe sanitaire onderdelen. Jij bent hier verantwoordelijk voor alles wat er moet gebeuren, van het loodgieterswerk tot het timmerwerk. Van het begin tot het einde behoud je het overzicht in de uit te voeren werkzaamheden.
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Loodgieter & Installateur , die past in deze rol.

Functie-eisen:
 • Beheersing van de benodigde disciplines zoals: loodgieters-, verwarmings- en timmerwerken.
 • Bekend zijn met tegelwerk is een pré.
 • Het bezit van een rijbewijs B is een vereiste.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de installatietechniek.
 • Ruime ervaring in het aanleggen/renoveren van badkamers is een vereiste.
 • Relevant MBO Diploma, echter is vakkundigheid is belangrijker dan opleidingsniveau.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Perfect ruimtelijk inzicht en oog voor detail.
 • Jouw doel is altijd het beste eindresultaat.
 • Sterke contactuele vaardigheden en vindt het prettig te werken voor particuliere opdrachtgevers.
 • Je woont in de omgeving van Heiloo, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Heerhugowaard.
Wat je van deze werkgever uit Heiloo kunt verwachten:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.100 tot Euro 3.200. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.


WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Interesse? Solliciteer dan vandaag nog!:

We noemen graag nog wat zaken die je tegen kan komen. Denk aan Loodgieter & Installateur Monteur, Service Monteur of Field Service Engineer.

De reisafstand woon-werkverkeer is belangrijk. De baan is in Heiloo vanuit Bloemendaal, Anna paulowna, Overveen, Schagen en Alkmaar is dit goed te doen. Maar ook vanuit Heemskerk, Heemstede, Diemen of Bergen is dit ok. En Hoofddorp, Hoogkarspel en Heiloo zouden ook goed te doen zijn. Idem voor Purmerend, Aerdenhout, Hoorn of Uitgeest. Dan zijn er nog de woonplaatsen Haarlem, Bovenkarspel en Hardinxveld-giessendam vandaar is de afstand ook goed.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.
WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.


Over het bedrijf

Company Logo WR
Company Logo WR
Company Logo WR
Company Logo WR

WR

WR Werving en Selectie voor Vaste Banen bestaat sinds 1989.

Op zoek naar Vaste Banen? WR is gespecialiseerd in het vinden van de ideale match. De mensen van WR zijn de kracht. De vergaande automatisering en zoekkracht maakt dat wij snel en goed werken. Een van de oprichters is Maarten de Ruiter. Vanaf dag één hebben wij ons gespecialiseerd in Werving en Selectie. En 28 jaar ervaring verder is daar niets aan veranderd. Samen met Arjan Sterkenburg en een heel team van gemotiveerde medewerkers werken wij dagelijks aan het vinden van de ideale match. Onze specialisatie ligt bij Engineers, ICTers, Accountants of Belastingadviseurs

Specialisatie

Op zoek naar Engineers, ICTers, Accountants of Belastingadviseurs, op HBO- of academisch niveau? WR heeft veel relaties en is actief in Werving en Selectie, voor permanente jobs. WR heeft een paar specialisaties. Gaat het om Accountants of Belastingadviseurs? WR heeft goede kandidaten. Gaat het om Magento, Ruby on Rails of .Net ontwikkelaars in vaste dienst? Dankzij een groot netwerk en een grote database zijn wij sterk. Daarbij is WR ook sterk in de werving van bijvoorbeeld Embedded Software Engineers en architecten.

Relaties

Zo’n 2000 organisaties doen regelmatig een beroep op ons. We hebben veel vacatures bij veel verschillende bedrijven. Van grote multinationals tot nationaal opererende ondernemingen. Van handel, industrie tot zakelijke dienstverlening. WR heeft ook goede relaties met non-profitorganisaties en (semi-)overheidsinstanties.

De werkwijze

Bij WR heb je een vaste persoonlijke recruiter speciaal voor het bedrijf waar jij graag wil werken. WR selecteert kandidaten op basis van capaciteit en deskundigheid. Stuk voor stuk zelfverzekerde, creatieve kandidaten die een vaste baan zoeken. Flexibiliteit en directe inzetbaarheid gaan hand in hand met ervaring, veelzijdigheid en kwaliteit.

Wij werken met merendeels jonge professionals die op zoek zijn naar een vaste dienstbetrekking.

Je profiteert optimaal van de kennis en expertise. De match telt: de juiste medewerker op de juiste plaats.

Bedrijfsgrootte

50 t/m 99 werknemers

Branche

Staffing/Employment Agencies

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Oprichtingsjaar

1989

Website

https://www.wr.nl