Salaris

10.6 - 10.6

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Werktijden van 11 tot 19 uur klinkt heerlijk toch? Bij DPD in Oirschot kun je aan de slag in dagdienst van 11 tot 19 uur als magazijnmedewerker. Deze vacature is fulltime en je hebt ook nog eens kans op een vaste aanstelling. Wat wil je nog meer!

Wat bieden wij jou
  • € 10,60 per uur.
  • Loonsverhoging na 3 maanden €10,82.
  • Werken in dagdienst van 11 tot 19 uur.
  • Doorgroeimogelijkheden naar senior of teamleider
  • Mogelijkheid tot vast contract.
  • Reiskostenvergoeding van maximaal €9,50.
Wie ben jij

Wil je graag aan de slag bij dpd vragen wij alleen het volgende

  • Je spreekt de Nederlandse of Engelse taal.
  • Je hebt genoeg spierballen om zwaardere pakketjes te tillen.
Wat ga je doen

Tijdens deze moeilijke corona tijden bestellen veel mensen producten online zodat ze niet naar de winkel hoeven, voor DPD er is nu dus werk genoeg. Wij kunnen jouw hulp heel goed gebruiken! Samen met je gezellige collega’s starten jullie op met het bespreken van de prioriteiten. De vrachtwagens komen er aan. Hoppa, aan de slag! Pakketjes worden uitgeladen, gescand en uitgesorteerd op postcode zodat ze later in het juiste DPD busje worden geladen. Er kunnen pakketjes tussen zitten van 25 kilo maar dit is voor jou geen probleem! Zo train je meteen je spierballen!
DPD werkt met heel veel verschillende artikelen, het ligt er maar net aan wat de klant heeft besteld. Veel variatie dus! Natuurlijk heb je tussendoor tijd voor een heerlijke pauze in de kantine. De dag gaat razend snel voorbij, voor je het weet is het 19 uur zit je werkdag er alweer op!

Waar ga je werken

DPD zorgt goed voor hun medewerkers. Regelmatig wordt er iets lekkers geserveerd in de kantine. Friet of pizza, heerlijk toch! Maar ook in de decembermaand word je niet vergeten. Voor jou staat er dan een kerstpakket klaar. Doe jij goed je best? Dan kun jij doorgroeien tot senior of teamleider. Klinkt super toch!

Deze week nog starten als magazijnmedewerker bij DPD in Oirschot? Solliciteer dan nu! Binnen 24 uur gaan wij jou bellen of sturen wij jou een whatsapp of sms bericht. Mocht je eerst vragen hebben? Je kunt ook een mail sturen naar werkeninbrabant@tempo-team.nl!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969