Salaris

15 - 15

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Tot wel € 15,37 verdienen en per direct fulltime aan de slag als logistiek medewerker? Ga aan de slag bij DPD in Oirschot! Ben jij geen vroege vogel? Geen zorgen, je werkdag start pas om 13, 14 of 15 uur!

Wat bieden wij jou
  • € 10,60 per uur vanaf 21 jaar.
  • Na 3 maanden wordt je salaris €10,82!
  • Na 20:00 uur € 13,78 per uur.
  • Na 00:00 uur € 15,37 per uur.
  • Reiskostenvergoeding van maximaal € 9,50
  • Mogelijkheid tot vast contract.
Wie ben jij

Wil jij graag aan de slag als logistiek medewerker bij DPD? Dan vragen wij alleen het volgende:

  • Je bent beschikbaar tussen 13:00 en 08:00 uur.
  • Je hebt genoeg spierballen.
Wat ga je doen

Wat is er nu beter dan de dag op je gemak te beginnen? Eerst even uitslapen, een lange douche en lekker uitgebreid ontbijten. Zo helemaal opgeladen en dan rond het middaguur begint jouw werkdag als logistiek medewerker. Klinkt ideaal toch!? Je parkeert je fiets of auto op het gloednieuwe terrein van DPD. En dan? Samen met je collega’s starten jullie op met een gezamenlijke dagstart. Vervolgens spring jij in de vrachtwagens om alle pakketten uit te laden. Zware pakketjes is voor jou geen probleem! Van al dat harde werk krijg je honger, tijd om lekker te gaan eten in de kantine. Nog een paar uurtjes knallen en de DPD busjes kunnen vertrekken. Je hebt weer veel klanten blij gemaakt, jouw werkdag zit er weer op!

Waar ga je werken

Een splinternieuw gebouw, waar jij als logistiek medewerker aan de slag gaat. Alleen!? Nee natuurlijk niet. Je werkt in een super leuk team. Hard gewerkt!? DPD zorgt regelmatig voor wat lekkers. Mmm klinkt goed. Wat dan!? Friet, pizza of ijs voor iedereen! Maar ook in de decembermaand word je niet vergeten. Voor jou staat er dan een kerstpakket klaar. Doe jij goed je best? Dan kun jij doorgroeien tot senior of teamleider. Klinkt super toch?

Word logistiek medewerker bij DPD Oirschot. Solliciteer dan nu hieronder! Binnen 24 uur gaan wij jou bellen of sturen wij jou een whatsapp of sms bericht. Mocht je eerst vragen hebben? Je kan trouwens ook een mail sturen naar werkeninbrabant@tempo-team.nl!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969