Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

9 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Als logistiek medewerker zijn er verschillende opties voor jou bij Mainfreight in Born. Zo hebben we op dit moment werk als reachtruck en/of heftruck chauffeur. Maar ook als je minder ervaring hebt, kun je bij Mainfreight te recht op de afdeling in bound.

wat bieden wij jou
 • € 10,84 tot € 11,31 bruto per uur
 • Werktijden tussen 7:00u-19:00u
 • Bij goed functioneren kans op Mainfreight contract
 • Jezelf blijven ontwikkelen, groei verder!
 • Mooi nieuw warehouse met fijne collega's
wie ben jij

Wat we van jou vragen, is dat jij met plezier komt werken! Gemotiveerd bent om samen met een groep collega's het magazijn draaiende te houden.
Jij bent de ideale logistiek medewerker als jij:

 • Beschikt over eigen vervoer (openbaar vervoer is niet mogelijk naar Mainfreight Born)
 • Je een familiemens bent, die de sfeer op de werkvloer erg belangrijk vind
 • Je ervaring hebt in de logistiek en graag wil blijven leren
 • De Engelse taal beheerst in woord en geschrift
 • Heb je en Reachtruck en/of heftruck certificaat, dat is een extra pluspunt!
 • Je fysiek sterk bent in verband met zware producten!
wat ga je doen

Als logistiek medewerker bij Mainfreight is geen dag hetzelfde. Je gaat aan de slag voor diverse klanten in het warehouse. Je werkzaamheden bestaan onder ander uit het laden, lossen en correct verwerken van inkomende en uitgaande goederen. Ook kan het zijn dat jij verantwoordelijk bent voor het verzamelen van goederen of het ompakken van producten. Dit is afhankelijk van de ervaring die je mee brengt!

waar ga je werken

Mainfreight is een wereldwijde logistieke dienstverlener. Mainfreight hanteert op alle locaties over de hele wereld dezelfde kernwaarden. "Special people, special company" is een uitdrukking die de unieke cultuur van Mainfreight kenmerkt. Mainfreight geeft werknemers de tijd en ruimte om te groeien en zich te blijven ontwikkelen. Wat ervoor zorgt dat er veel mensen binnen Mainfreight kunnen doorgroeien. Ook hecht Mainfreight veel waarden aan gezamenlijk pauzeren om elkaar beter te leren kennen. Successen worden gedeeld en samen gevierd. Problemen worden bespreekbaar gemaakt en er wordt gezamenlijk met het team naar een oplossing gezocht.

Geïnteresseerd om aan de slag te gaan als logistiek medewerker bij Mainfreight in Born? Solliciteer dan direct via onderstaande ''solliciteren'' knop. Heb je nog vragen over deze vacature? Bel, mail ons of stuur een Whats App berichtje.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960