Salaris

26 - 26

Type functie

Contractpartij, Parttime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Ben jij in het bezit van jouw diploma Verpleegkunde (minimaal niveau 4) en heb jij ervaring met leidinggeven op de werkvloer? Of heb jij jarenlang leiding gegeven in de zorg branche en heb jij een diploma op HBO niveau? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Wat bieden wij jou
 • Salaris conform CAO VVT, schaal 55;
 • Een contract bij de opdrachtgever;
 • 24 of 32 uur per week is bespreekbaar;
 • De doelgroep is somatisch.
Wie ben jij

Het belangrijkste is dat jij een hart hebt voor de zorg en dat jij op een motiverende manier, jouw team probeert te inspireren alles uit zichzelf te halen. Verder ben jij vriendelijk en toegankelijk en vind jij het belangrijk dat de kwaliteit van de zorg een continue factor is. Ook ben jij zelfstandig, vindingrijk en pro-actief: jij hebt lef! Uiteraard dien je ook in staat te zijn om zelfstandig op diverse niveaus te communiceren waarbij je rekening houdt met de verschillende behoeften en belangen. Verder komt het team bij jou terecht als zij vragen hebben en sta jij voor hen klaar wanner dit nodig is: persoonlijke aandacht vind jij dan ook erg belangrijk. Verder ben jij in het bezit van:

 • Een relevante HBO opleiding, aangevuld met management opleiding en ervaring met leidinggeven in de zorgsector;
 • Kennis, ervaring en affiniteit met de doelgroep somatiek;
 • Kennis en ervaring met integraal management en het vergroten van eigenaarschap van de medewerkers;
 • Kennis van wet- en regelgeving en relevante ontwikkelingen.
Wat ga je doen

Als leidinggevende zorg kom jij te werken voor de doelgroep somatiek (inclusief crisisafdeling en palliatieve zorg) waarbij je leiding geeft aan het team algemeen verpleegkundigen. Ook werk jij samen met de Verpleegkundig Coach op het gebied van kwaliteit en maak jij deel uit van het MT van desbetreffende locatie. De locatie is ook bezig om het programma 'Samen Sturen' te implementeren en dit houdt in dat er wordt gewerkt aan het versterken van het eigenaarschap van de teams, het versterken van het leiderschap en het continu leren en verbeteren. Hierbij wordt de verbinding gelegd tussen open teams, verbonden medewerkers en een transparante organisatie. De nieuwe collega moet zich hier in kunnen vinden en op anticiperen. Verder ben jij:

 • Integraal verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van de zorg;
 • Inzicht hebben in de financiën en hierop kunnen sturen;
 • Overstijgend meedenken in het algemene beleid en het doen van innovatieve verbetervoorstellen;
 • Het signaleren en analyseren van trends en ontwikkelingen en dit vertalen naar consequenties/mogelijkheden voor de zorgverlening.
Waar ga je werken

Het is goed om te weten dat de werkgever volop in ontwikkeling is en open staat voor verbetervoorstellen en er wordt ook echt van jou verwacht dat je meedenkt over verbeterprocessen. Het is hierom een dynamische en uitdagende functie waarbij de inbreng van jouw vakkennis en ervaring een belangrijke rol speelt. Verder is het goed om te weten dat:

 • Het gaat om een functie waarbij jij direct een dienstverband aangeboden krijgt bij de opdrachtgever;
 • Het is een functie voor 24 tot 32 uur in de week;
 • Het is een opdrachtgever waarbij jij je gewaardeerd zal voelen.

Helemaal jouw droombaan? Aarzel dan niet langer en upload nu jouw motivatiebrief en cv door op de gele button te klikken. Sollicitaties zonder cv en motivatie worden niet in behandeling genomen. Lees ook goed alle functie eisen door, want het gaat om harde eisen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969