Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30 dagen geleden

Beschrijving

Functiebeschrijving Ben jij die eerste monteur die toe is aan een nieuwe stap in zijn carrière? Ben jij het verlengstuk van de projectleider of montageleider op de bouw?

Als leidinggevend monteur installatietechniek ben jij bezig met het uitvoeren van installatie-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden in de utiliteitsbouw. Je bent operationeel verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen medewerkers. Je controleert je eigen werkzaamheden, maar ook die van de overige werknemers in je ploeg en stuurt hen aan.

Hoe ziet jouw dag eruit als leidinggevend monteur installatietechniek?
Als leidinggevend monteur start je samen met je team om 7.00 uur op. Je begint met een kopje koffie en dan pak jij je gereedschap en ga je aan de gang. Terwijl je bezig bent met je eigen stuk werk, word je op regelmatige basis aangehaakt door je collega's met vragen en opmerkingen over de werkzaamheden. Als je dan weer aan je eigen werk toekomt, wordt er van je verwacht dat je ook terugkoppeling geeft aan de projectleiding. Jij ben samen met je team aan het werk en streeft naar een goede kwaliteit van je eigen werk, maar ook die van je collega's. Je maakt een schone werkplek belangrijk en neemt hierin zelf het voortouw. Datzelfde geldt voor de veiligheid van de werkplek.
Aan het einde van de week zorg jij ervoor dat de weekstaten bij de projectleiding terecht komt.

Functie-eisen Wanneer ben je een aanvulling voor het team?

 • Minimaal MBO niveau 3 opleiding richting installatietechniek;
 • Meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie of als eerste monteur;
 • Organiserend en leidinggevend vermogen.

  Wij bieden
 • Salaris tussen € 3.000 en € 4.000 bruto per maand o.b.v. 40 uur per week;
 • 25 vakantiedagen & 13 atv-dagen;
 • Wat betreft de toekomst: wij betalen 2/3 van je pensioenpremie en jij 1/3;
 • Na het jaarcontract bij Xelvin krijg je een contract voor onbepaalde tijd bij het bedrijf.

  Contact
  Mijn naam is Wouter Hitman en ik help jou graag verder in de procedure voor deze functie. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via 06 - 10 03 0555 of w.hitman@xelvin.nl

Xelvin
Xelvin is een internationaal opererende organisatie. Verspreid over Europa zijn er 15 kantoren. We hebben een groot netwerk van professionals opgeleid van MBO, HBO tot Universiteit die vanuit een vast of flexibel dienstverband projecten uitvoeren voor toonaangevende opdrachtgevers.
Xelvin biedt haar medewerkers de beste balans tussen flexibiliteit en zekerheid en ruimte voor persoonlijke groei in een stimulerende en uitdagende werkomgeving. Xelvin is actief in de sectoren Technologie | Food, Chemie & Pharma | Bouw, Infra & Milieu | Energie & Water.

Solliciteren
Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Wouter Hitman, telefoonnummer 072-7202236 of verstuur uw sollicitatie per e-mail naar w.hitman@xelvin.nl.


Over het bedrijf

X
X
X
X

Xelvin B.V.

Xelvin is specialist in het detacheren van ondernemende technici.

Dit doen we door de vraag en het aanbod van onze opdrachtgevers en onze kandidaten goed te inventariseren en bij elkaar te brengen. We zien kansen voor beide partijen en reageren daar voortvarend op.

Open organisatie

Xelvin is groot genoeg om een prachtig netwerk aan opdrachten en technici te hebben en onderhouden en open en plat genoeg georganiseerd om snel en transparant te kunnen schakelen. Een organisatie met slagkracht.

Persoonlijk

Xelvin gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Niet voor niets nemen de consultants regelmatig een kijkje in de keuken van opdrachtgevers. Want alleen zo is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van bedrijven en medewerkers.

Direct contact en korte communicatielijnen staan bij Xelvin hoog in het vaandel.

Visie

We zijn niet alleen ondernemend en bezig in het nu, we dromen ook graag. Het is onze visie en droom de plek te zijn waar mensen hun persoonlijke en professionele ambities kunnen verwezenlijken. Mensen die hun verantwoordelijkheid nemen krijgen volop de ruimte om te werken aan nieuwe doelen. Er wordt dan ook veel geïnvesteerd in ontwikkeling, met aandacht voor een ieders persoonlijke situatie.

Bedrijfsgrootte

500 t/m 999 werknemers