Type functie

Fulltime

Geplaatst op

10 dagen geleden

Beschrijving

Ben jij dé vakkundige Monteur Elektrotechniek welke leiding wil geven aan een team van Elektromonteurs? En wil jij meebouwen aan uitdagende projecten bij een grote Hightech klant in Veldhoven? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
De collega’s uit het team omschrijven werken bij ENGIE in Veldhoven als volgt:
“Er is genoeg uitdaging in het werk dus het verveelt nooit! Elke dag is anders dat maakt het dus nooit eentonig. Daarnaast is het een zeer aparte omgeving om in te werken denk daarbij aan de cleanrooms.” – Jeffrey
 
“Vanaf het begin heb ik gewerkt met de beste en professionele begeleiders in de best mogelijke werkomstandigheden. Ik heb goede begeleiding gehad en werd altijd ondersteund. Daarnaast hebben we alleen maar gewerkt aan hightech projecten” – Adrian
 
Dit ga je doen als Leidinggevend Monteur Elektrotechniek
Als Leidinggevend Monteur Elektrotechniek bij ENGIE ben je werkzaam binnen de afdeling Projecten op onze vaste klantlocatie in Veldhoven. Samen met je collega’s realiseer je uitdagende elektrotechnische projecten binnen nieuwbouw en verbouw projecten. 95% van de werkzaamheden worden binnen uitgevoerd en een groot gedeelte van de verbouwwerkzaamheden vinden plaats in cleanrooms.
 
Je werkzaamheden bestaan uit:
 • Uitvoering van uitdagende elektronische projecten waarbij je een team van ongeveer 5 monteurs aanstuurt en zelf meewerkt waar nodig. Deze werkzaamheden lopen uiteen van volledige nieuwbouwprojecten waarbij nieuwe productiefaciliteit of kantoorpanden gebouwd worden tot verbouwwerkzaamheden in bestaande omgevingen zoals cleanrooms en kantoorgebouwen.
 • Bewaking van de hoge kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden waarbij je het team bijstuurt en monteurs coacht om een resultaat van hoog niveau neer te zetten. Daarnaast is het belangrijk dat je netjes werkt omdat je vaak in bestaande omgevingen projecten uitvoert waarbij risico op schade altijd aanwezig is.
 • Rekening houden met algemeen geldende veiligheidsregels en de specifieke veiligheidsregels die gelden bij onze klant. Dit betekent dat er altijd onder een werkvergunning en bijbehorende LOTO’s gewerkt wordt en veiligheid op de eerste plaats komt.
 • Het uitvoeren van veiligheidscontroles op de werkplek en er op toezien dat je team LMRA’s uitvoert.
 • Vastlegging van uitgevoerde werkzaamheden waarbij je afwijkende situaties communiceert met de uitvoerder. 
 
Dit breng je mee
 • Je hebt een MBO opleiding in de richting Elektrotechniek afgerond.
 • Je hebt ervaring als 1e of Leidinggevend monteur.
 • Je bent in bezit van een geldig VCA-VOL en NEN1010 certificaat.
 • Je hebt kwaliteit en veilig werken hoog in het vaandel staan.
 • Je kunt goed samenwerken en coacht jouw team om een goed resultaat neer te zetten.
 • Je kunt goed plannen en gaat doelgericht te werk.
 • Het is een pre wanneer je beschikt over een geldig hoogwerker certificaat (categorie 3a + 3b). 
 
Wat bieden wij je
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.
 
 
Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.
 
Wij zijn ENGIE
ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.
 
ENGIE Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud.
 
Zo kun je solliciteren
Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Joey Schmeitz via

joey.schmeitz@engie.com

of telefonisch op 06 833 013 25.
Monteurs_
Additional Information
 • Main Tile: #Monteurs_NL
 • Sub Tile: #MonteursElektrotechniek_NL

Over het bedrijf

E
E
E
E

Engie Nederland

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Nederland
ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.


Duurzame verandering
Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren. Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen wij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij ENGIE ook zo mooi.

Waar je ons tegenkomt
Waar je ook bent in Nederland, de kans is groot dat je één van onze 6.200 collega´s ergens tegenkomt. Zo kun je onze drones zien vliegen bij het inmeten van bruggen en sluizen in Noord-Holland. Bouwen we een zonnepark in Nijmegen, maken we van Nieuw-Reijerwaard het meest duurzame bedrijventerrein van Europa. Of wie weet kom je één van onze accountmanagers tegen, die dag in dag uit onderweg zijn naar onze klanten om samen tot de beste invulling van hun energiebehoeften te komen.

Onze mensen
Vaak werk je in een team in een cultuur die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek en energie met je delen. Mensen die betrokken zijn. We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten.

Wat wij bieden
Daarom vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. En dat je arbeidsvoorwaarden in orde zijn. Naast 38 vakantiedagen en een goede pensioenregeling geven we je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met cursussen en opleidingen.  

Top Employer
ENGIE is een solide, betrouwbare werkgever met hart voor de medewerkers. Dit blijkt onder meer uit onze certificering als Top Employer. Op 7 februari 2019 maakte het Top Employers Institute de resultaten bekend van het jaarlijkse onderzoek onder een groot aantal werkgevers in Nederland. Wij zijn er trots op dat ENGIE dit jaar voor de derde keer op rij de Top Employers Nederland award heeft ontvangen. Volgens het Top Employers Institute scoort ons personeelsbeleid op alle fronten. Van talentontwikkeling tot integriteit en het creëren van een veilige werkomgeving.​

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

2001