Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Wat we van jou verwachten:

TradeTracker is aan het groeien en daarom zoeken wij iemand die ons legal team komt versterken! Als Legal Counsel bij TradeTracker Nederland ondersteun je de sales, business development en accountmanagement collega’s bij het opstellen van documenten en advisering over een breed scala aan juridische onderwerpen. Daarnaast adviseer je over contractrecht, Data Protection Compliance en ben je verantwoordelijk voor het juridische aspect van het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van complexe commerciële contracten. TradeTracker is een internationale speler en werkt samen met een breed scala aan klanten. Dat betekent dat je veel diverse vraagstukken voorbij ziet komen. Je zal samenwerken met onze International Legal Counsel en rapporteert rechtstreeks aan de International Director.  

Jouw profiel:

Om succesvol te zijn in de rol van Legal Counsel kom jij goed tot je recht in een zelfstandige functie in een snel veranderende werkomgeving. Het is van belang dat je proactief verantwoordelijkheid neemt over de juridische zaken bij TradeTracker en daar de juiste mensen tijdig voor weet aan te haken. Daarnaast neem jij de volgende dingen mee: 

  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol en uitgebreide kennis van Nederlandse wet- en regelgeving; 

  • Kennis van het onlinemarketing en e-commerce landschap; 

  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. 

Wat heeft TradeTracker jou te bieden?

  • Een zeer uitdagende werkomgeving waar creativiteit en het nemen van initiatieven een must is; 

  • De mogelijkheid om snel door te groeien, ook internationaal; 

  • Een mooi arbeidsvoorwaardenpakket met 24 vakantiedagen, dagelijks vers bereide lunch en een super mooi kantoor met top of the line faciliteiten; 

  • Een kans om te werken bij een bedrijf dat enorm groeit en een platform heeft gecreëerd dat wereldwijd wordt gebruikt. 

Over ons:  

Wij zijn TradeTracker.com, het toonaangevende internationale affiliate marketingnetwerk dat klanten helpt om gestelde online doelstellingen op basis van no cure, no pay te behalen. 

Of het nu gaat om het kopen van kleding, lid worden van een datingsite, het boeken van een reis of het afsluiten van een verzekering, TradeTracker helpt de producten en diensten van duizenden adverteerders maximaal te promoten bij honderdduizenden publishers. 

TradeTracker.com is wereldwijd en wij beheren campagnes voor vele internationale adverteerders zoals TUI, G-Star, Helloprint, Alibaba en Desigual, maar ook lokale partijen als fonQ en Blokker. Het succes van TradeTracker is gebouwd op de relaties van de account managers met duizenden webshops en honderdduizenden affiliates enerzijds en de betrouwbare, intuïtieve software anderzijds.  

De vele features, Real Attribution en het diverse netwerk aan affiliates onderscheiden TradeTracker van de concurrentie. De software maakt de resultaten van de campagnes tot in detail inzichtelijk dankzij toegankelijke rapportages en handige tooling. Hierdoor hebben adverteerders en affiliates maximale controle over hun online marketingactiviteiten. 

Wij zijn een bedrijf met een “lean and mean” cultuur: snel handelen, vastberaden en een no-nonsense mentaliteit is kenmerkend voor de organisatie. 

 

Source: TradeTracker.com