Salaris

€1.7k - €2.3k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30 dagen geleden

Beschrijving

Leerling | Hulpmonteur

Ben je van plan of volg je op dit moment een technische opleiding en wil je werkervaring op doen in de praktijk om jouw talent nog verder te kunnen ontwikkelen?

Wij zoeken een gemotiveerde leerling dan wel hulpmonteur uit de omgeving Alphen aan den Rijn, die samen met een 1e monteur mee zal werken aan uitdagende projecten. Door een intensief persoonlijk ontwikkelingsprogramma (P.O.P) zal jij gedurende je opleiding uitgroeien tot een vak volwassen en zelfstandig monteur. De focus zal liggen op de technologische vernieuwingen en duurzaamheid binnen de installatietechniek.

Hoe ziet je week eruit?
In deze veelzijdige functie werk je samen met de leidinggevend monteur aan verschillende projecten en elektrische installaties en zal je meedraaien op verschillende specialismes binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van de elektrotechnische installaties.

Wat verwachten wij dat je bent? Iemand die..
- Gedreven/leergierig is;
- Pro-actief en initiatief durft te nemen;
- Goed kan samenwerken en makkelijk communiceert.

Wat verwachten wij dat je hebt?
- Onlangs afgeronde technische opleiding of op dit moment nog volgt;
- In bezit van je VCA;
- Rijbewijs B en beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wij bieden
- Een inspirerende en afwisselende werkomgeving waar je jouw talent kan inzetten en, afhankelijk van je ambities en resultaten, verder kan ontwikkelen binnen de groeiende organisatie;
- Een fulltime dienstverband waarbij je 40 uur per week werkt en daardoor 13 dagen ADV per jaar opbouwt. De secundaire arbeidsvoorwaarden worden in een sollicitatiegesprek toegelicht
- Een salaris van €1.700,00 - €2.300,00 afhankelijk van ervaring.

 

Wie zijn wij?

Onze opdrachtgever kenmerkt zich door de laagdrempeligheid, informele sfeer en platte organisatiestructuur, waarbij met name het verschil wordt gemaakt door de betrokkenheid en aandacht. De focus ligt met name op de disciplines elektrotechniek, werktuigkundige installaties, sanitair en het groot onderhoud binnen de utiliteit, woningbouw.

Het afgelopen jaar hebben meerdere technische professionals via ons hun nieuwe werkplek weten te vinden bij dit bedrijf. Want: door onze persoonlijke aanpak en het feit dat wij altijd stand-by staan voor de sollicitanten, zorgen wij ervoor dat de match die gemaakt wordt ook blijvend is!