Lead Software Developer

Quantore B.V.

Beuningen, GE

FUNCTIEBESCHRIJVING
SALARIS
€2852 - €4322 / Per maand
FUNCTIETYPE
Beuningen, GE, NL
Fulltime
LOCATIE
Beuningen, GE
GEPLAATST
4 dagen geleden

De afdeling ICT is belangrijk binnen onze organisatie. Deze afdeling ontwikkelt zich steeds meer naar een flexibele, innovatieve en zakelijke organisatie, die marktconform werkt en een hoogwaardig aanbod aan diensten biedt. We kennen een grote diversiteit aan systemen (ERP, Warehouse management, Enterprise Service Bus, BI, e-commerce). Onlangs hebben we onze systemen vernieuwd. Ter versterking van deze afdeling zijn we op zoek naar een enthousiaste collega voor de functie van:

Lead Software Developer (32 – 40 uur)

Als Lead Software Developer geef je vakinhoudelijk leiding aan het ontwikkelteam en ben je samen met jouw teamleden verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van het applicatielandschap.Het gaat dan om web- (e-commerce) en mobiele applicaties (ontwikkeld met het Low-Code platform Outsystems), BI apps (Qlik Sense), en integratie toepassingen die ontwikkeld zijn met Microsoft SQL Server/.NET technologie.

Jouw belangrijkste taken:

 • Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe applicatie met behulp van low-code platform Outsystems, Qlik en .NET;
 • Je ontwikkelt huidige applicaties door;
 • Je stuurt een team bestaande uit zes talentvolle en gedreven ontwikkelaars aan;
 •    Je adviseert en denkt mee over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks;
 •    Je denkt mee over architectuur, ontwikkelstraat, DevOps omgeving, releaseproces.
   

Vereiste kennis en vaardigheden:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau, bij voorkeur in de richting software engineering;
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Software Developer, bij voorkeur met het Outsystems platform, met Microsoft .NET of met het Qlik platform;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het aansturen van Developers;
 • Je hebt aantoonbare kennis van Microsoft omgevingen en SQL databases;
 • Je hebt ervaring in Scrum/Agile omgevingen;
 • Je hebt goede communicatieve en coachende vaardigheden;
 • Je bent proactief, zelfstandig, analytisch en zorgvuldig;
 • Kennis van systeemintegratie met Web Services (XML/XSL, SOAP protocollen) en API’s is een pré.

 

 

Wij bieden jou:

Een veelzijdige functie in een ambitieuze en groeiende organisatie met veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Wij bieden je een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 12 ADV-dagen en flexibele werktijden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van je vakvolwassenheid, maximaal € 4.322,- op basis van een fulltime dienstverband. Bovendien staat vitaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zo worden diverse workshops georganiseerd en ontvang je een vitaliteitsbudget.

 

Quantore B.V. is een groothandel in kantoorartikelen.We zijn een coöperatie en nemen de inkoop en logistiek uit handen van de kantoorvakhandelaren die zich bij ons hebben aangesloten. Quantore is een grote speler, we hebben jaarlijks een omzet van 150 miljoen euro en een assortiment van 24.000 artikelen. In totaal werken er ongeveer 200 mensen bij Quantore. Onze kernwaarden zijn: Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Samenwerking, Ontwikkelen en Klant- en ledengerichtheid.

 

Reageren op deze functie:

Ben jij dé collega die we zoeken? Stuur dan jouw sollicitatiebrief, samen met jouw curriculum vitae, naar Quantore B.V.via personeel@quantore.com. Voor vragen en verdere uitleg betreffende de functie kun je terecht bij Hans de Haardt, CoördinatorICT via (024) 6781664. Algemene informatie vind je op www.quantore.com.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

Over het bedrijf

Quantore B.V.

Al ruim 100 jaar is Quantore de specialist op het gebied van inkoop en distributie van kantoorartikelen. Dat is waar wij als coöperatie voor staan. Ruim 400 zelfstandige kantoorvakhandelaren zijn bij de coöperatie aangesloten. Ook verzorgen we de inkoop en logistiek voor een aantal grote Retail klanten. In totaal werken er ca. 200 mensen bij Quantore. Onze kernwaarden zijn: Eerlijkheid, Verantwoordelijkheid, Samenwerking, Ontwikkelen en Klant- en ledengerichtheid.
BEDRIJFSGROOTTE
100 t/m 499 werknemers
BRANCHE
Retail
OPRICHTINGSJAAR
1920
WEBSITE
http://www.quantore.com