Lead Developer .NET / Machinebouw @ Regio Den Bosch

iSense

Regio Den Bosch, GE

FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Regio Den Bosch, GE, NL
Fulltime
LOCATIE
Regio Den Bosch, GE
GEPLAATST
1 dag geleden
2021-10-04
iSense

Lead Developer .NET / Machinebouw

Ben jij een ervaren .NET Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap? Heb je een achtergrond in de machinebouw en lijkt het je leuk om een gedreven team van technische software aan te sturen? Dan is dit dé vacature voor jou!
ISDE51081

Organisatie

Bij onze klant, een ervaren machinebouwer en marktleider in regio Den Bosch, wordt flink ingezet op moderne technieken. De machines worden steeds meer uitgerust met slimme technieken als Artificial Intelligence. Het bedrijf doet alles zelf; van hardware engineering tot de bijbehorende software oplossingen. Er zijn verschillende ontwikkelteams, onder andere op het gebied van PLC programmeren en C# .NET development voor de software die de machines aanstuurt. En voor dit laatste team zoekt men nu een enthousiaste Lead Developer!

Wat zou jouw rol zijn? Jij bent degene die structuur aanbrengt in het team en richting geeft bij het ontwikkelen. Je stuurt zo'n 5 man aan, waarbij je zorgt voor motivatie, coaching en technische ondersteuning. Jij bent degene die de architectuur en bijbehorende roadmap ontwikkelt. Daarnaast denk je mee over verschillende zaken zoals CI/CD en ben je de sparringspartner op het gebied van de software. Dit alles doe je vanuit jouw achtergrond in de technische softwareontwikkeling.

Jouw team valt onder de afdeling Research & Development die uit zo'n 10 man bestaat. Het bedrijf vindt een goede werksfeer en de werk-privé balans belangrijk, vandaar dat het bedrijf in de zomer 2 weken gesloten is en rond kerst 1 week. Daarbuiten heb je nog voldoende vakantie- en ADV dagen om extra vrij te nemen.

Waar ben je mee bezig?

 • Het aansturen van het .NET ontwikkelteam dat software bouwt om machines aan te sturen;
 • Motiveren en coachen van je team;
 • Technisch sparringspartner zijn;
 • Architectuur en bijbehorende roadmap ontwikkelen;
 • Aanbrengen van structuur;
 • Richting geven aan de software ontwikkeling.

Wat heb je hiervoor nodig?

 • Een achtergrond in de machinebouw is een vereiste;
 • Ervaring met TDD, design patterns en SOLID;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Meerdere jaren ervaring met technische software ontwikkeling met C# .NET;
 • Ervaring met software architectuur;
 • Kennis van PLC programmeren is een pre;
 • Teamspeler.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris tot 5500 euro op basis van 40 uur;
 • 2x per jaar winstdeling;
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen;
 • Telefoon + laptop;
 • Pensioensregeling conform CAO Metaal & Techniek;
 • Reiskostenvergoeding.

Locatie

Regio Den BoschOp aanvraag

Publicatiedatum

04.10.2021

Publicatie eindigt

02.01.2022

Over het bedrijf

iSense

Al ruim 20 jaar staan wij voor het succes en geluk van 10.000 IT professionals. Waar we twintig jaar geleden begonnen met de gedachte: "wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?". Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de succesvolste ICT-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk. Met vijf achtereenvolgende keren verkozen te zijn tot "ICT detacheerder van het jaar", hebben we laten zien dat het gedachtegoed van 20 jaar geleden zijn vruchten afwerpt. Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Samen met de IT community gaan we voor ontwikkeling
Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Het delen van kennis is onze passie!
Dit doen wij door kennis in huis te halen. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk halfjaar de 'ICT-arbeidsmarkt rapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. 

6 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en ook in 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Bekijk ons ruime aanbod aan ICT vacatures!

BEDRIJFSGROOTTE
100 t/m 499 werknemers
BRANCHE
Staffing/Employment Agencies
SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDEN
Evenementen voor werknemers, Betaalde vakantie, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Vakantiedagen
OPRICHTINGSJAAR
1998
WEBSITE
https://www.isense.nl