Salaris

3k - 5.4k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

14 dagen geleden

Locatie

Eindhoven, NB

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Bij dit innovatieve productiebedrijf met 1000+ medewerkers wordt maatwerksoftware gemaakt, van het totale ERP pakket tot applicaties waar externe klanten gebruik van maken. Deze software wordt ontwikkeld met technieken als C#, .NET Core, ASP.NET, JSON en webservices met een front-end van Javascript / Angular. De nadruk ligt op de back-end.

Als Lead Developer ben jij degene die het overzicht houdt op het ontwikkelproces van begin tot eind, je bepaalt de architectuur en stuurt het team van zo'n 5 ontwikkelaars aan. Wanneer er vanuit de business verzoeken komen voor nieuwe features of aanpassingen, ben jij degene die prioriteiten bepaalt. Je schakelt met de Business Analist om de wensen en eisen scherp te krijgen en de ontwikkelaars in je team vertalen dit naar een technisch ontwerp en gaan aan de slag met het ontwikkelen. Jij bent hierin ondersteunend: vraagbaak bij issues, troubleshooten, testen of het opgeleverde werk goed functioneert en waar nodig spring je bij met het development. In de praktijk is dit maximaal 20 tot 30% van je werk. 

Er staan een aantal interessante projecten op de planning waar je over meedenkt. Zo gaat er onderzocht worden of het gebruik van Mendix een meerwaarde kan bieden. Ervaring hiermee is een pre maar geen vereiste.

Het bedrijf omschrijft zichzelf als informeel en professioneel. De kernwaarden zijn openheid, eerlijkheid en transparantie. Binnen het team is het een hechte sfeer van collega's die elkaar helpen en het 'samen' doen.

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren C#.NET Software Ontwikkelaar die zich wil focussen op de coördinatie van het totale ontwikkelproces tot oplevering? Deel jij graag je kennis om je team vooruit te helpen? Hou jij graag de helikopterview? Dan is dit de vacature voor jou!

 • Dagelijkse aansturing van het development team;
 • Technieken C#, .NET Core, ASP.NET, JSON, webservices, Javascript / Angular;
 • Helikopterview van het ontwikkelproces van begin tot eind;
 • Prioriteren van werkzaamheden;
 • Afstemmen met diverse stakeholders zoals management en business analist;
 • Vraagbaak voor je team / troubleshooting bij issues;
 • Testen van opgeleverde code;
 • Meedenken in projecten;
 • Waar nodig bijspringen met ontwikkelen (maximaal 20-30% van je werk).

Functie-eisen

 • Senior ervaring als Software Developer met .NET technologie;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Communicatief vaardig;
 • Ervaring met een lead rol of de ambitie om de stap te maken.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salarismogelijkheden tot 5000 - 5500 euro bruto per maand, op basis van ervaring;
 • 37 vakantiedagen (vaste dagen + ATV);
 • 8% vakantiegeld;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Pensioensregeling.

Over het bedrijf

iSense

Al ruim 20 jaar staan wij voor het succes en geluk van 10.000 IT professionals. Waar we twintig jaar geleden begonnen met de gedachte: "wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?". Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de succesvolste ICT-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk. Met vijf achtereenvolgende keren verkozen te zijn tot "ICT detacheerder van het jaar", hebben we laten zien dat het gedachtegoed van 20 jaar geleden zijn vruchten afwerpt. Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Samen met de IT community gaan we voor ontwikkeling
Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Het delen van kennis is onze passie!
Dit doen wij door kennis in huis te halen. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk halfjaar de 'ICT-arbeidsmarkt rapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. 

6 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en ook in 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Bekijk ons ruime aanbod aan ICT vacatures!

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Branche

Computer/IT Services

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Evenementen voor werknemers, Betaalde vakantie, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Vakantiedagen

Opgericht

1998

Website

https://www.isense.nl