Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Laborant Food (mlo/mbo)
Gelderland en Utrecht

 

Functieomschrijving

Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand die samen met zijn/haar collega's verantwoordelijk voor de monstervoorbewerking van allerlei food producten wil zijn. Denk aan zuivelproducten, vleesproducten, maaltijdsalades, chocola en nog veel meer. Door te zorgen voor een goede voorbewerking lever je een mooie bijdrage aan de voedselveiligheid van diverse food producten. Dagelijks speel jij een belangrijke rol om alle klanten actief in de voedingsmiddelenindustrie tijdig te voorzien van de juiste analyseresultaten.

 

Als Laborant Food voer je onder andere de volgende werkzaamheden uit:

De food monsters die dagelijks binnenkomen haal je uit de koeling en bewerkt ze

Je weegt de food monsters zorgvuldig af zodat de juiste hoeveelheden klaar staan voor de verschillende laboratoriumanalyses

Het coderen en sorteren van de food monsters zodat jij en jouw team het overzicht houden

Je scant de producten en registreert ze in het LIMS-systeem

 

"Een diversiteit aan food producten die dagelijks op je pad komen. Samen met je team ga je er tegenaan."

 

Functie-eisen

Dagelijks komen veel food producten voorbij en er gebeurt veel op de afdeling. Houd jij van deze dagelijkse hectiek en presteer je goed onder druk? Dan past deze vacature waarschijnlijk goed bij jou.

 

Verder is het volgende bij deze vacature van belang:

 • Je beschikt over afgeronde mbo-opleiding, denk aan Voedingsmiddelentechnologie, Microbiologie, Laboratoriumonderwijs etc.
 • Je hebt affiniteit met monstervoorbewerking en microbiologie
 • Je hebt reeds ervaring opgedaan binnen een (food) productieomgeving of levensmiddelenlaboratorium
 • Je kan secuur en precies werken
 • Je vindt het fijn om deel uit te maken van een team
 • Een stapje extra zetten als het nodig is, dat doe je graag
 • Je staat open voor het werken in diensten, waarbij je ook voor avond- en zaterdagdiensten beschikbaar bent. Het kan zijn dat je soms op zondag moet werken. Uiteraard krijg je hiervoor een passende toeslag uitbetaald.

 

Aanbod

Wat mag jij verwachten:

 • Je komt in een dynamische en financieel gezonde organisatie terecht met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Je nieuwe werkgever biedt jou werkgerelateerde trainingen aan
 • Je begint met een tijdelijk contract. Gaat het goed, dan neemt onze opdrachtgever je op termijn in dienst!
 • Het salaris ligt tussen de €1.700 - €2.100 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast ontvang je toeslagen voor het werken in de avond (25%) en de zaterdag (50%)
 • Ook ontvang je als medewerker een tegemoetkoming in de reiskosten. Kom je met het openbaar vervoer en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart, dan worden de kosten volledig vergoed

 


Over het bedrijf

P
P
P
P

Professionals in Food

Professionals in Food is er trots op actief te zijn in de levensmiddelenindustrie. Wij steunen food professionals bij hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Daarbij focussen wij, net als onze opdrachtgevers, op kwaliteit.

Wij zijn altijd op zoek naar food professionals met een afgeronde opleiding op mbo niveau of hoger.  Binnen de food sector bemiddelen wij veel voor banen binnen kwaliteit, productie, R&D, supply chain, laboratorium en marketing en sales. 

Het merendeel van onze vacatures betreft vaste banen, waarbij je direct in dienst treedt bij onze opdrachtgever.  In andere gevallen start je op detacherings- of uitzendbasis of, wanneer je ZZP'er bent, als ZZP'er. Vaak vind je deze informatie al terug in de vacature zelf, net als de overige arbeidsvoorwaarden die van toepassing zijn. 

Ben jij een food professional en op zoek naar een nieuwe job?  Kijk eens op onze pagina of we momenteel een interessante nieuwe job voor je hebben of laat je gegevens achter middels een open sollicitatie. We nemen met iedereen binnen vijf werkdagen contact op, dus je hoort snel van ons terug! 

Bedrijfsgrootte

1 t/m 9 werknemers

Opgericht

2010