Type functie

Fulltime

Geplaatst op

Vandaag

Beschrijving

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Heb jij ervaring met het bedienen van een kraan of wil je dat graag leren? Solliciteer dan voor nu voor de functie van Kraanmachinist bij Tata Steel in Velsen-Noord! Nog geen ervaring als Kraanmachinist, maar wel ambitie? Lees dan snel verder.

Kraanmachinist
in Velsen-Noord

Wat ga je doen:
Bij Tata Steel worden staalrollen bewerkt op verschillende installaties. Wanneer deze rollen bewerkt zijn, worden zij waar nodig met een cabinekraan verplaatst. Werken als kraanmachinist is niet niks. Jij bent verantwoordelijk voor het veilig verslepen en verplaatsen van het product. Je let hierbij
op de omgevingsveiligheid en vervoert het product zonder te beschadigen.

Verder voer je de verwerkte producten in. En draag je zorg voor een goede communicatie met jouw collega op de werkvloer.

Wie ben jij:
Ben jij geschikt voor deze functie? Dan voldoe jij aan de volgende eisen;
  • jij bent in het bezit van een MBO 2 diploma of hoger;
  • jij hebt bij voorkeur ervaring met het bedienen van een kraan of hebt interesse om dit te leren;
  • jij werkt nauwkeurig en vindt het niet erg om te werken op hoogte;
  • je bent in het bezit van een VCA-basis certificaat of bent bereid deze te behalen.
Wat bieden wij jou:
  • salaris o.b.v. ervaring;
  • uitzicht op een vast dienstverband;
  • fulltime baan in 5 ploegen;
  • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.
Waar ga je werken:
Tata Steel produceert, bewerkt en distribueert jaarlijks 18 miljoen ton hoogwaardig staal. Dit doen zij voor o.a. producenten in de bouw, auto industrie, verpakkingssector en de lucht- en ruimtevaartindustrie. Het bedrijf is het op vijf na grootste staalconcern ter wereld. Tata Steel is een plek waar je veel kan leren en waar jouw carrière nooit stil staat. Geen dag is bij Tata Steel hetzelfde!

Sollicitatie:
Ben jij de kraandrijver waar wij naar op zoek zijn? Voel jij je thuis in een industriële werkomgeving? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop.