Salaris

€2.5k - €3.5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

5 dagen geleden

Locatie

Rotterdam, ZH

Beschrijving

 
Waarom de leider volgen als jij onderdeel kan worden van de marktleider op het gebied van koel- en vriesapparatuur voor de Food Retail? 

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een Koelmonteur! Je werkzaamheden voer je met name zelfstandig uit en krijgt in de functie te maken met veel verantwoordelijk, afwisseling en vrijheid in je werkzaamheden. 

 

Dit ga je doen

Als Allround Koeltechnisch Service Monteur ben je verantwoordelijk voor een optimale kwaliteit van de serviceverlening en de voortgang van het onderhoud van koeltechnische installaties in je eigen regio. Je lost storingen op, vervangt defecte onderdelen, inspecteert koelinstallaties en onderhoudt ze. Je stelt jouw vaste klanten op de hoogte van verschillende mogelijkheden met betrekking tot de installaties. Tot slot houd je een correcte en accurate administratie bij van je werkzaamheden (werkbon, logboek, aanvullende documenten). Je bent hét visitekaartje en vast gezicht in je eigen regio. Na een gedegen inwerkperiode word je ingedeeld in een district afhankelijk van je woonplaats. Je draait in teamverband storingsdiensten.

Wat verwachten wij dat je bent?
- Zelfstandig, flexibel en stressbestendig;
- Ondernemend, klantgericht;
- Communicatief vaardig.

We verwacht dat je hebt?
- Een MBO-opleiding richting Elektrotechniek, aangevuld met koeltechnische opleiding;
- Een F-gassen diploma is een pre;
- OF je bent in het bezit van een MBO-opleiding richting Elektrotechniek of; Autotechniek en bent gemotiveerd om leer-werk traject in te gaan richting de Koeltechniek (geen ervaring vereist).

Wat wij bieden

- Bruto maandsalaris van €2.500, - €3.500 afhankelijk van ervaring;
- Onderdeel van regioteam met prettige, informele sfeer en mogelijkheden om jezelf in het eigen trainingscenter verder te ontwikkelen;
- Een fulltime dienstverband waarbij je 40 uur per week met 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen volgens CAO Metaal & Techniek.