Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Wil jij werken in een gemotiveerd en enthousiast interdisciplinair team binnen de setting van een algemeen ziekenhuis? Ben jij een bevlogen klinisch psycholoog die snel kan schakelen en tegelijkertijd de rust weet te bewaren? Lees dan snel verder!

Wat je gaat doen:

Als klinisch psycholoog voor de kliniek en polikliniek ziekenhuispsychiatrie volwassenen ben je verantwoordelijk voor diagnostiek, indicatiestelling en (hoofdzakelijk ambulante) behandeltrajecten. Je verricht complexe psychodiagnostiek in de breedste zin van het woord en geeft sturing aan het diagnostisch proces. Je verricht met name individuele behandelingen. Hierin werk je intensief samen in een multidisciplinaire setting. Je onderschrijft onze visie dat een klinische opname een onderbreking is van een ambulant (behandel-)traject en dat herstel van de patiënt zoveel mogelijk thuis plaatsvindt.

Je levert een actieve bijdrage aan het verder optimaliseren van de kwaliteit van de aangeboden behandelingen en geeft invulling aan beleidsontwikkelingen ten behoeve van de eigen eenheid, de zorggroep en organisatie. Verder neem je plaats in commissies of in regionale werkgroepen ten behoeve van de gehele organisatie. Omdat wij groeien en leren in onze organisatie ruimte willen geven vinden we jouw ervaring in het begeleiden van psychologen in opleiding belangrijk.

Waar je komt te werken:

Je komt te werken binnen de kliniek en polikliniek ziekenhuispsychiatrie voor volwassenen. Dit maakt onderdeel uit van de eenheid Reinier Plus. De focus binnen deze divisie ligt op de integratie van psychiatrische en somatische behandeling zowel bij volwassenen als ouderen. Er wordt ambulante, dag klinische en klinische zorg geboden.

Wat wij van je vragen:

Wij zijn op zoek naar een bevlogen klinisch psycholoog die graag met onze doelgroep werkt! Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:
 • Je beschikt over een BIG-registratie als klinisch psycholoog;
 • Een specialisatie in systeembehandeling, CGT of EMDR strekt tot de aanbevelingen;
 • Je hebt ervaring met projectmanagement en de implementatie van zorgprogramma's;
 • Je hebt een visie op een goed geprofileerd aanbod voor ziekenhuispsychiatrie in de specialistische GGZ;
 • Je bent loyaal aan de ambities van de eenheid;
 • Bij voorkeur ben je erkend supervisor van specialistische verenigingen, zoals VGCt (cognitieve gedragstherapie).

Wat bieden we je:
 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd van 28 tot 36 uur per week (tijdens kantooruren);
 • Een inspirerende en professionele, maar ook gezellige werkomgeving, waar je in de gelegenheid bent om je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling;
 • Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen bespreken wij graag met je;
 • E-learnings via LearnLinq. En een breed aanbod aan opleidingen en trainingen;
 • FiscFree; dit geeft de mogelijkheid om producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel te kopen.
Meer weten en solliciteren:

Verzoeken om extra informatie of vragen beantwoorden wij graag. Neem daarvoor contact op met Marike Vonk, teammanager, via 06-13488639.

Solliciteren?! Reageer dan via de "solliciteer hier" button!

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt. Werknemers van Reinier van Arkel die een externe kandidaat voordragen kunnen in aanmerking komen voor de wervingspremie.
Source: Reinier van Arkel