Salaris

2.8k - 3.2k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Amsterdam, NH

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Dagelijks worden in in de zorg enorme aantallen data geproduceerd. Van medicijngebruik van patiënten tot aan loonkosten van personeel. Deze data bevat een schat aan informatie die pas zichtbaar wordt als ze op de juiste manier worden verzameld, opgeslagen, beheerd, bewerkt en vergeleken.

Hiermee helpen zij medische instellingen om hun informatiepositie te verbeteren. Kijk bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteit, bedrijfsvoering en marktpositie.
 

Functieomschrijving

Mijn klant heeft de huidige Oracle applicaties volledig binnen Forms reports en designer draaien. De bedoeling is dat al deze applicaties omgezet worden naar Apex applicaties in de toekomst. Daarom is mijn klant ter uitbreiding van het huidige database team (momenteel 3 FTE) op zoek naar een Oracle ontwikkelaar die kennis heeft van Oracle forms, reports en designer. Kennis van Apex is een pre, maar geen vereiste. Het betreft een technische veelzijdige functie waarbij je erg veel klunt leren binnen een zeer dynamische organisatie

Functie-eisen

- Minimaal HBO werk en denkniveau
- Je hebt uitgebreide kennis van Pl/SQL
- Je hebt kennis van Oracle Forms, reports en designer
- Kennis van Apex is een pre
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Een meer dan passend salaris, voldoende mogelijkheden voor persoonlijke groei en uitdagende werkzaamheden. Daarnaast behoort thuiswerken ook tot de mogelijkheden!

Interesse?

Ik ontvang graag je recente CV in word format + motivatie naar ivano@careervalue.nl

Inhoudelijke vragen? 06-031795833

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Ivano Colonna of mail uw CV naar: ivano@careervalue.nl.