Geplaatst op

30 dagen geleden

Beschrijving

Word jij de nummer #1 in de hoofden en harten van gezinnen in Nederland? Solliciteer nu! Eerst thuiswerken, daarna op de vestiging in Zwolle!

Onze opdrachtgever Wehkamp heeft een duidelijk doel: de nummer #1 in de hoofden en harten van gezinnen in Nederland worden. Dat gebeurt onder meer door van elk klantcontact een verrassend mooi moment te maken. Zie jij in de allerkleinste dingen een kans om iets extra’s te betekenen? Voel je goed aan wanneer het tijd is voor een grap. Of juist niet? Dan hebben we echt een toffe functie voor jou bij Teleperformance in Zwolle!

Wat doe je als customer service medewerker?

Als customer service medewerker voor onze opdrachtgever Wehkamp ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten van dé online familiewinkel van Nederland. De vragen kunnen gaan over bestellingen, levertijden en betalingen. Ze komen binnen per telefoon, mail, chat of WhatsApp. Jij snapt als geen ander dat het antwoord dat je geeft snel, duidelijk en klantvriendelijk moet zijn, hoe gek de vraag ook is. Zo wil je tenslotte zelf ook ‘behandeld’ worden. Je maakt van iets praktisch een verrassend mooi moment. Als je start bij Teleperformance word je fulltime klaargestoomd als customer service medewerker! Dat doen we in een klassikale training! Die volg je vanuit huis. Lekker makkelijk! Die is niet alleen leuk, maar ook leerzaam en werkt inspirerend. Alle trainingsuren krijg je volledig uitbetaald. Er is nog meer dat je krijgt!

De arbeidsvoorwaarden

De klantenservice is open van maandag tot en met zondag van 8.00 tot 0.00 uur. Dat is iets moois, want de bereikbaarheid voor klanten is groot. Daarnaast biedt het ook alle ruimte om flexibel te werken: ’s avonds, in het weekend, overdag, jij maakt de combi van je rooster die in jouw leven past. Dat is het eerste voordeel. En verder:

  • Baanzekerheid: je komt direct bij Teleperformance in dienst
  • Marktconform salaris, vakantiegeld en vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding op het moment dat je op de vestiging in Zwolle gaat werken, vanaf 10 kilometer enkele reisafstand
  • Flexibele werktijden; geef vooral door wanneer je graag wil werken
  • Ruimte voor creativiteit in ieder klantcontact
  • Parttime en fulltime mogelijkhedeneen fitnessplan, collectieve zorgverzekering, kortingen bij onze partners en meer
  • Ruimte om door te groeien met ons ‘JUMP’ programma met training en coachingFijne, gezellige collega’s. Welkom bij de familie van #peopleofTP
  • Gratis koffie (of thee?) en regelmatig gratis fruit
  • Leuke momenten; samen successen vieren met je collega’s, jaarlijks vele activiteiten, feesten en evenementen georganiseerd voor en door enthousiaste TP’ers! Check ook eens onze Facebook pagina!

Werken bij Teleperformance is leuk en leerzaam. Vanwege de informele werksfeer en de prima ontwikkelkansen bijvoorbeeld. Ontzettend hard werken met een lach. Dat doen we elke werkdag bij Teleperformance. Een serieuze job, waarbij je lach ook zeker gewenst is.

Klinkt goed?

Solliciteer dan snel door je naam, e-mailadres en telefoonnummer achter te laten! Wie weet begin jij binnenkort als customer service medewerker op de klantenservice van Wehkamp bij Teleperformance! Eerst thuis, daarna op de vestiging in Zwolle!

Acquisitie op deze vacature? #doemaarniet

Source: Teleperformance Benelux