Geplaatst op

2 dagen geleden

Beschrijving

Ben jij een probleemoplosser? Heb jij een luisterend oor? Je houdt van puzzelen? En je bent een mee-denker? Geschikt!

Ons aanbod

  • Flexibele werktijden op de momenten dat jij wilt werken.
  • Baanzekerheid: je komt direct bij Teleperformance in dienst!
  • Zelfs als je niet fulltime werkt, zijn er doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld tot senior agent, supervisor, trafficer of trainer.
  • Je krijgt een grote gezellige VodafoneZiggo familie erbij!

De werkzaamheden
Als klantenservice medewerker bij Teleperformance voor het project VodafoneZiggo, ga jij klanten helpen met allerlei vragen. Jij hebt een beetje affiniteit met televisie en internet, maar alle ins en outs leer je tijdens de uitgebreide training van twee weken. We leren je álles wat je moet weten om een klant te helpen met storingen, digitale televisie en draadloze internetverbindingen. Daarnaast krijg je ook alle informatie over email, abonnementen, facturatie en andere wijzigingen bij Vodafone en Ziggo. Jij denkt mee met de klant, je bent pro-actief en je weet aan te sluiten bij de behoefte van de klant waardoor jij een onverwachte Vodafone of Ziggo aanbieding kan doen!

Dit heb je in huis

  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
  • Je bent servicegericht, met een commerciële instelling. Als je een verkoopkans ruikt, dan pak je hem.
  • Je bent in staat om een heldere uitleg te geven aan de VodafoneZiggo klanten.
  • Je kunt een (betaalde!) fulltime training van 4 weken volgen. Dat kan gewoon lekker vanuit thuis.
  • Bonuspunten verdienen? Dan heb je al wat ervaring als klantenservice medewerker of je bent al bekend met de producten van Vodafone en Ziggo.

Werktijden

Bij Teleperformance werken wij op de klantenservice van VodafoneZiggo 7 dagen per week tussen 8:00 en 20:00 uur. Dat betekent natuurlijk niet dat jij werkweken van 84 uur maakt! Je werkt op de dagen en tijden die jou het beste uitkomen. Afhankelijk van jouw contracturen kun je 2 of 3 dagen per week blokkeren in de planning. Die dagen ben je dan sowieso vrij. Je werkt 2 avonden per week, tenzij je heel graag meer avonden wilt werken natuurlijk. En je bent minimaal één weekenddag beschikbaar. Genoeg parttime mogelijkheden dus ook!

Solliciteren

Klinkt goed? Solliciteer direct! Recruiter Alda van Leeuwen belt je dan voor het eerste kennismakingsgesprek. Hebben jullie een klik? Dan legt Alda je uit wat de volgende stap is. 

Acquisitie op deze vacature? #doemaarniet

Source: Teleperformance Benelux