Salaris

12 - 12

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

14 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Zoek jij een toffe baan waarin ontwikkeling centraal staat door het behalen van o.a. jouw WFT basis en schade particulier (met opvolgende salarisverhoging) maar ook door de interne trainingen die ING biedt? Ben jij flexibel inzetbaar voor 20 - 28 uur, 24 - 32 uur of 28 - 36 uur per week en ben je ook twee avonden per week beschikbaar? ING zoekt echt mensen voor de lange termijn, dus ben jij echt op zoek naar stabiliteit en ben je gek op klantcontact dan is deze functie wellicht iets voor jou.

Wat bieden wij jou
 • Startsalaris van 12,94 euro
 • Een overeenkomst voor 6 maanden om mee te beginnen
 • De gezelligste en betrokken collega's
 • Trainingen on the job om jezelf te ontwikkelen
 • Thuiswerken tot in elk geval 1 april 2021
 • Op kosten van Tempo-Team jouw WFT's behalen!
Wie ben jij

Jij bent iemand die energie krijg van het achterhalen van de juiste klantvraag en bent ontzettend sociaal waardoor je makkelijk gesprekken aan gaat met mensen. Je bent iemand die weet welke vragen je moet stellen om de juiste informatie te achterhalen om zo een passend aanbod kan doen op het gebied van verzekeringen bij de klant.

 • Je hebt mbo niveau 4 werk- en denkniveau
 • Je bent commercieel maar ook servicegericht
 • Bij voorkeur ervaring in de klantenservice (geen harde eis)
Wat ga je doen

Als klantenservice medewerker bij ING ga je aan de slag met inkomende telefoontjes van bestaande maar ook potentiële klanten. Een commerciële instelling is dan ook zeker belangrijk, want hoe de klant het gesprek met jou ervaart kan bijdragen aan het afsluiten van een nieuwe of extra verzekering.
De vragen die klanten jou kunnen stellen gaan over diverse schadeverzekeringen bij ING. Bij schadeverzekeringen kun je denken aan woon-, auto-, aanvullende- en reisverzekeringen. De vragen kunnen met name gaan over informatie over de verzekeringen bij ING, maar ook over wijzigingen die iemand wil aanbrengen in zijn of haar verzekering. Gemiddeld heeft een klant twee keer per jaar contact met zijn schadeverzekeraar dus vandaar het belang van jouw functie!

 • De juiste klantvraag achterhalen om zo de klant goed te kunnen informeren over risico's en voordelen
 • Op basis van de informatie verzekeringen verkopen en afsluiten
 • Mutaties en wijzigingen doorvoeren
Waar ga je werken

Bij ING kom je te werken in een team van ongeveer 15-20 mensen. Je werkt in shifts en leert dus veel nieuwe mensen kennen! Je wordt goed begeleid bij ING door de interne fulltime opleiding van drie weken wanneer je start. Daarbuiten blijft ING jou aansporen om jezelf te blijven ontwikkelen. Normaliter wordt er gewerkt in het OHRA-gebouw in Arnhem maar tot in elk geval 1 april 2021 wordt er vanuit huis gewerkt (houd er rekening mee dat er wel een moment komt dat je weer op kantoor gaat werken). Maar ook dat heeft zijn voordelen! Je kunt nu namelijk genieten van je eigen koffie en thee, je hebt geen reistijd en kunt heerlijk in comfortabele kleding werken.

Ben jij per maart of april beschikbaar voor ING? Solliciteer dan zo snel mogelijk zodat we snel een gesprek voor je kunnen regelen bij ING!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969