Functietype

Fulltime

geplaatst op

7 dagen geleden

Locatie

Amsterdam, NH

Beschrijving


Werk jij graag klantgericht en hou je van afwisseling? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen en de mogelijkheid hebben om door te kunnen groeien naar Store Manager? En dat ook nog eens bij een stabiel bedrijf waar je uitzicht hebt op een vast dienstverband? Misschien is onze vacature van Assistent Store Manager dan wel interessant voor jou!

We zijn trots: Shurgard is met meer dan 25 jaar ervaring Europa's grootste opslagaanbieder. Onze medewerkers helpen particulieren en bedrijven om hun spullen op te slaan tijdens grote veranderingen in hun leven.

Bij ons ben jij het gezicht van onze store en het aanspreekpunt voor onze klanten. Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, waaronder het openen en sluiten van de store, onderhoud van ons pand, sales en klantenservice zowel telefonisch als face to face, het opstellen van contracten en het nabellen van debiteuren. Kortom een functie met afwisselende werkzaamheden!

Wat bieden wij:
 • Bonusregeling bovenop het vaste maandloon;
 • Doorgroeimogelijkheid naar Store Manager;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in onze Shurgard Academy;
 • Je komt terecht in een gezellig team waar collega's je met open armen ontvangen;
 • Veel teambuilding.


Wij zoeken:

Bij Shurgard kijken we niet alleen naar werkervaring maar juist naar de persoon, die is belangrijker.

Dus ben jij:
 • Klantvriendelijk;
 • Iemand die initiatief neemt;
 • Verantwoordelijk;
 • Flexibel;
 • Ook in het weekend beschikbaar.

Reageer dan op onze vacature en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Over het bedrijf

Company Logo Shurgard
Company Logo Shurgard
Company Logo Shurgard
Company Logo Shurgard

Shurgard

Wij zijn de springplank voor jouw carrière

Sluit je aan bij de Europese marktleider op het gebied van self-storage en groei met ons mee. We zoeken energieke, bekwame mensen die het avontuur met ons aangaan. Met meer dan 200 vestigingen in zeven Europese landen bieden we volop kansen. Wij nemen baanzekerheid en ontwikkeling uiterst serieus, en werken hard om je een geweldig carrièrepad te kunnen bieden. De vraag naar opslagruimte blijft onverminderd toenemen. Dus als je graag deel uitmaakt van een snelgroeiend bedrijf met een boeiend toekomstperspectief, dan hebben wij een carrière voor je.

 

Benut je potentieel ten volle

Bij Shurgard behoren training en coaching tot de kern van wie we zijn. Vanaf je allereerste werkdag helpen we je alle kennis en vaardigheden ontwikkelen die je nodig hebt om te kunnen uitblinken in je rol. En natuurlijk bieden we altijd een helpende hand bij het zetten van je volgende stap. Zo blijf je groeien bij ons en je potentieel ten volle benutten. Shurgard is dé springplank voor jouw carrière – zo simpel is het.

 

Vier je succes

Onze cultuur stimuleert mensen om uit te blinken, maar laat ook ruimte voor plezier en collegialiteit. Wij erkennen en vieren de prestaties van onze mensen op verschillende manieren. Naast een concurrerende salarisstructuur kun je bonussen verdienen op basis van je prestaties en profiteren van allerlei voordelen op het gebied van gezondheid en welzijn. Er zijn bonusregelingen voor de medewerkers in de vestigingen, en we reiken awards uit om een gezonde concurrentie tussen de vestigingen, regio's en markten te bevorderen.

 

Benieuwd naar onze openstaande vacatures? Check Monsterboard of www.shurgard.jobs

 

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Branche

Retail

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Reis kosten vergoeding voor OV, Vakantiedagen, Evenementen voor werknemers, Referral bonus, Performance bonus, Professionele ontwikkeling, Reis kosten vergoeding

Website

http://www.shurgard.nl