Functietype

Fulltime

geplaatst op

29 dagen geleden

Locatie

functieomschrijving

Aanbod

 • uitdagende positie met een groot strategisch als ook operationele verantwoordelijkheid;
 • nieuwe commerciële rol binnen een nieuwe markt;
 • relatief kleine, dynamische en groeiende organisatie;
 • veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.

Functie

Als Key Accountmanager Diagnostiek ben je verantwoordelijk voor alle nieuwe commerciële relaties, sales en het accountmanagement van onze opdrachtgever. Je bent onderdeel van een nieuw klein team in Nederland. Je zult dan ook nauw betrokken zijn bij het opstellen van het strategisch plan opstellen om de gestelde doelen te bereiken. Hierbij richt jij je voornamelijk op ziekenhuizen en laboratoria. Het behalen van de doelen doe je o.a. door te zorgen voor de distributie en verkoop van producten aan zowel bestaande als potentiële klanten. Verder zorg je voor de klantopvolging, houd je het CRM (Salesforce) up-to-date, analyseer je de resultaten en rapporteer je direct aan de Sales Manager in Frankrijk. Bovendien neem je deel aan congressen, conferenties en andere evenementen die passen bij de promotie van de producten van deze organisatie. Door je uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden ben je in staat om langdurige relaties te bouwen en te onderhouden. Verder train je je klanten in het gebruik van de producten en informeer jij ze voortdurend over nieuwe mogelijkheden. Al met al een zeer uitdagende commerciële rol in een, voor deze organisatie, nieuwe markt.

Profiel

 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • tenminste 3 jaar ervaring in een commerciële functie;
 • aantoonbare ervaring binnen de In-Vitro Diagnostische markt;
 • een sterk netwerk binnen Ziekenhuizen en Laboratoria;
 • ondernemend, proactief, creatief en hands-on;
 • aantoonbare ervaring in het opbouwen en onderhouden van lange termijn relaties;
 • uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.
Bedrijf

Onze opdrachtgever is een Franse organisatie gespecialiseerd in diverse In-Vitro diagnostische testen. Zij hebben hun eigen R&D afdeling voor de ontwikkeling van nieuwe testmogelijkheden, verzorgen de eigen productie en de eigen distributie. Ze zijn experts in het produceren en distribueren van deze snelle diagnostische testen. Het doel van de organisatie is bij te dragen aan de volksgezondheid door innovatieve en kosteneffectieve snelle diagnostische oplossingen te ontwikkelen die gemakkelijk te gebruiken zijn. Hiermee willen ze de preventie, screening en implementatie van passende medische behandelingen vergemakkelijken. Deze organisatie heeft twee hoofdmarkten: zowel professionals (via klinische laboratoria of ziekenhuizen) als particulieren (via apotheken en drogisterijen). Ze hebben momenteel ongeveer tweehonderd medewerkers en zijn op zoek naar uitbreiding richting de Nederlandse markt. Ze zijn hiervoor op zoek naar de eerste Key Accountmanager in Nederland om hun groei te realiseren.

Reactie

Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/21-043-DD, naar Tim van Loon, info@derksenderks.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Tim van Loon via 033 - 4728087.

Een assessment kan deel uitmaken van de selectiemethode.

Onze opdrachtgever heeft er bewust voor gekozen om de procedure door Derks & Derks B.V. te laten behandelen. Wij vragen nadrukkelijk je reactie aan Derks & Derks te richten.

Is dit niet helemaal de functie die je zoekt? Kijk dan op http://www.derksenderks.nl/nl/nieuwe-baan/vacatures voor andere interessante vacatures!


Over het bedrijf

Company Logo Derks & Derks B.V.
Company Logo Derks & Derks B.V.
Company Logo Derks & Derks B.V.
Company Logo Derks & Derks B.V.

Derks & Derks B.V.

Derks & Derks is al 20 jaar Specialist in Life Sciences en Healthcare en biedt een ‘full package’ service aan Recruitment & Development Solutions, om zo de best denkbare bijdrage te leveren aan het succes van jouw team of bij de vervolgstappen in jouw carrière.

Wij ondersteunen opdrachtgevers met Werving & Selectie, Detachering & Interim, Talent Development, Executive Education en HR Research. En hoger opgeleide talenten met de vervolgstappen in hun carrière.

Écht kijken en luisteren, dát is waar wij goed in zijn bij Derks & Derks. Dit doen wij door middel van persoonlijke gesprekken met opdrachtgever en kandidaat. Zo ontstaat vertrouwen en verbinding.

 

De meerwaarde voor jou als kandidaat om samen te werken met Derks & Derks is:

We vinden de juiste baan

We bieden de mogelijkheid je te ontwikkelen via Executive Education

We ondersteunen je bij de vervolgstappen in je carrière

 

De meerwaarde voor jou als opdrachtgever om samen te werken met Derks & Derks is:

We vinden de juiste talenten

We ontwikkelen deze talenten

We zorgen dat ze blijven

Bedrijfsgrootte

10 tot 19 werknemers

Branche

Biotechnology/Pharmaceuticals

Opgericht

2001

Website

https://www.derksenderks.nl/