Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

's-Hertogenbosch, NB

Beschrijving

Binnen de club ben jij het aanspreekpunt voor thema's zoals kwaliteit, veiligheid en milieu. Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van verschillende punten in het kwaliteitsbeleid en zorgt voor interne -en externe input. Je monitort en coördineert de werkzaamheden die er uiteindelijk toe leiden dat certificaten zoals de ISO 9001 en ISO 14001 worden behouden. Je organiseert verschillende toolbox meetings en zorgt ervoor dat eventuele klachten worden afgehandeld. Je bent ook degene die nauw de doelstellingen in de gaten houdt en waar nodig bijsturing geeft. Hierin komt jouw expertise van RI&E's en kwaliteitsplannen goed van pas.

Functie-eisen
Heb jij een aantal jaar ervaring als Kwaliteitsmedewerker en heb je affiniteit met de ondergrondse infra en specifiek gezien de Synfra? Beschik je daarnaast ook nog over een MVK of HVK opleiding en ben je niet bang om een nieuwe uitdaging aan te gaan binnen een sterk groeiende club? Als jij jezelf herkent in de bovenstaande werkzaamheden en eisen dan kom ik graag met je in contact om onder het genot van een kop koffie verder op de mogelijkheden in te gaan.

Arbeidsvoorwaarden
Naast dat jij voldoende ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en jouw eigen projecten op te pakken, kom je terecht in een hecht team waarin de Brabantse gezelligheid voorop staat. Omdat je goed werk levert en het bedrijf verder vooruit helpt krijg je een uitstekend salaris dat wordt aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een persoonsgebonden opleidingsbudget, vakantiegeld en een goede pensioenregeling.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Joost van den Heuvel
Telefoon: 0657737516
E-mail: joost@nivelgroep.nl

Over Nivel
Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleggen, vervangen, installeren en onderhouden van ondergrondse infrastructuur.
Bron: Nivel