geplaatst

30+ dagen geleden

Locatie

Beschrijving

Binnenkort start dit traineeship bij onze opdrachtgever. Na een korte periode met een aantal essentiële vakinhoudelijke trainingen ga je aan de slag in een dynamische omgeving van de ING of de ABN AMRO, afhankelijk welke bank en omgeving het beste bij jou past. Binnen de bank ga je werken met de nieuwste methoden/talen/tools aan complexe IT projecten. Als software engineer vervul je in een DevOps team een belangrijke IT inhoudelijke rol en zijn er mogelijkheden om je bezig te houden met de vertaalslag richting de business.

Je start met een aantal inhoudelijk training op zowel hard skills af soft skills bij onze opdrachtgever en vervolgens ga je aan de slag bij de bank. Daarna word je door onze opdrachtgever 13 maanden begeleid en treed je  in dienst van de betreffende bank. 

Hoe ziet dat eruit?
  • Je start met een korte inhoudelijke training en daarnaast persoonlijke ontwikkeling. Denk aan Scrum trainingen, Java training, Conflicthantering en Persoonlijk Leiderschap. 
  • Persoonlijke ontwikkeling door een eigen Talent Manager die jou tijdens het traineeship begeleidt.
  • Je komt te werken in een klein dynamisch DevOpsteam, waar collega's informeel met elkaar gaan.
  • Je rol binnen dit team kan variëren van Backend engineer tot Front-end Engineer, afhankelijk wat het beste bij je past. 
Bron: ImpressiveGreenApple